Am aflat unde va avea loc petrecerea Simonei Halep după ce spune „Da” la starea civilă

Am aflat unde va avea loc petrecerea Simonei Halep după ce spune „Da” la starea civilă
Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc, au intrat în linie dreaptă cu planificarea nunții lor. Mai au doar puțin timp până ce vor deveni, oficial, o familie. După marele „Da” urmează o petrecere pe cinste.

Am aflat unde va avea loc petrecerea Simonei Halep după ce spune „Da” la starea civila. Celebra tenismenă și logodnicul ei, Toni Iuruc, se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața lor: cununia civilă. Evenimentul este programat la jumătatea lunii septembrie, pe 15. Se anunță un eveniment spectaculos. Cei doi au stabilit toate detaliile.

Unde va avea loc petrecerea Simonei Halep

Pentru cununia civilă, Simona Halep și Toni Iuruc au ales unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe malul mării. Este vorba despre localul Biutiful, care face parte din lanțul Fratelli. Acesta se găsește în complexul Summerland din Mamaia.

Clubul va găzdui petrecerea care se anunță a fi cel mai așteptat eveniment monden al anului, pe malul mării. Cununia civilă va avea loc în data de 15 septembrie. După aceea, masa va avea loc în complexul Summerland din Mamaia, după tradiția machedonească. Unul dintre invitații mirilor, care și-a anunțat deja participarea, este Ilie Năstase cu soția, Ioana.

Nunta propri-zisă va avea loc la București, dar încă nu se știe data.

Evenimentul monden al anului la malul mării

Un apropiat al familiei Halep a dezvăluit detalii despre ce va urma la cununie. „Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vada pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai”, a spus apropiatul familiei, conform Prosport.ro.

Potrivit acestuia, în prezent, viitorii miri și reprezentanții localului stabilesc ultimele detalii pentru ca totul să fie perfect la marele eveniment.

Tatăl Simonei Halep e mulțumit de ginere

Stere Halep, tatăl Simonei, a povestit recent ce se va petrece pe 15 septembrie. El a dat mai multe detalii. „Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, povestea tatăl Simonei Halep. Socrul mic și ginerele au deja o relație foarte frumoasă.

El este mulțumit că fiica sa și viitorul soț au o relație foarte frumoasă. „Mă înțeleg foarte bine (n.r. cu Toni Iuruc), deocamdată. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine”, spunea Stere Halep.

Sursa foto: Facebook / Biutiful by yhe sea