Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nuntă

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nuntă
Înainte cu doar două săptămâni de marele eveniment, tatăl Simonei Halep a vorbit pentru prima dată despre nunta fiicei sale.

În curând, Simona Halep va deveni doamna Iuruc. Tatăl sportivei a oferit detalii despre cel mai frumos eveniment din viață.

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre nuntă

Stere Halep, tatăl celei mai iubite sportive a românilor și-a luat inima în dinți și a vorbit pentru prima dată despre nunta fiicei sale. Acesta a spus că evenimentul va avea loc pe data de 15 septembrie și a subliniat că este vorba doar de cununia civilă. Care, din punctul său de vedere, este doar o simplă formalitate. La acest moment fericit vor participa toți prietenii, dar și familia.

„Nu am emoții, pentru că deja se știe”

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep, la Antena Stars.

„Mă înțeleg foarte bine, deocamdată…”

Dar Stere Halep a adus în discuție și relația pe care o are cu Toni Iuruc, acesta menționând că deocamdată se înțeleg bine.

Stere Halep a dezvăluit:  „Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. (…) După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine”, a mai spus acesta. Nu cumva acel deocamdată arată totuși că părinții Simonei încă nu au încredere deplină în cel care va deveni soțul fiicei lor?

Simona așteaptă cu nerăbdare să devină mamă

Cu ceva timp în urmă, sportiva a declarat că viața ei bate tenisul și așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă.  „Îmi doresc să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a afirmat Simona, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Sursă foto: digisport, digi24