Amanta le-a salvat căsnicia. Tudor de la Fly Project și Anamaria nu se mai satură vorbind despre…

Amanta le-a salvat căsnicia. Tudor de la Fly Project și Anamaria nu se mai satură vorbind despre…
Noutatea toamnei în showbizul românesc că e că vedetele ori divorțează ori vorbesc cât mai public despre infidelitatea partenerilor. O nouă vedetă e adusă în colimator. Povești cu domnișoare care le fac viața grea „femeilor de casă”.

A povestit despre subiect și în iulie, dar soția lui Tudor de la „Fly Project” reia întreaga istorie. Cu lacrimi în ochi a relatat cum i s-a năruit universul când a aflat că acesta o înșela cu o domnișoară.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Anamaria, fostă prezentatoare meteo la Antena 1, soția lui Tudor de la „Fly Project” a făcut dezvăluiri bombă despre infidelitățile artistului. Anamaria Ionescu a vorbit cu lux de amănunte despre perioada grea prin care a trecut, după ce partenerul de viață a înșelat -o cu o altă femeie. Cum a aflat că este înșelată?

„În toți acești ani am trecut prin toate încercările posibile. Am trecut prin certuri , prin despărțiri, prin tot ce presupune o relație. Cel mai greu a fost în 2010, când Tudor a uitat sa mai vină acasă și s-a oprit la o altă ușă”, a spus Anamaria Ionescu. Rana provocată de infidelitate nu s-a vindecat „Atunci am stat despărțiți 5 – 6 luni. A fost un an greu, eram mai mică, nu știam să manageriez situația.

Am fost suficient de maturi încât să ne dăm seama că dragostea învinge. Am căzut de comun acord să ne împăcăm și să nu mai discutăm despre acel episod”, a mai spus blondina. Cât despre cine a făcut primul pas, soția lui Tudor a dezvăluit că el a fost cel care a inițiat din nou conversații și întâlniri, în speranța că Anamaria îl va ierta și va da uitării dezamăgirea trăită.

Infidelitatea – subiectul preferat al cuplului. Oare de ce?

Acum trebuie amintit că Anamaria a mai povestit episodul și cu alte ocazii. Cei doi au o fetiță de trei ani, Ilinca, dar se pare că episodul triunghiului amoros e unul din preferatele Anamariei. Sau al cuplului? Ea a mai declarat pe  marginea subiectului și anul trecut, în februarie.

De data aceea chiar și Tudor a intervenit în poveste. „În anul 2010, ne-am despărțit pentru aproximativ șase luni pentru că Tudor m-a înșelat. Sincer, dacă nu treceam prin așa ceva nu cred că mai eram împreună acum. Se stingea ușor, ușor”, a spus Anamaria Ionescu în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.  Tudor a detaliat: „Veneam de la un concert și m-am oprit la o altă adresă”.

Amanta le-a salvat căsnicia

„Pe noi ne-a ajutat în relație acel episod. Ne-am dat seama că ne iubim foarte tare. Dacă m-ai fi întrebat dacă aș accepta așa ceva, aș fi spus că nu există. Viața m-a surprins chiar și pe mine. Pe unde mergeam îl vedeam pe el. Am zis că prefer să regret un lucru, decât să mă întreb ce ar fi fost dacă. Tudor a făcut primul pas spre împăcare. El a făcut pasul spre împăcare, dar timid. Până la urmă l-am ajutat și eu. A fost o împăcare în 2 reprize”, a mai spus Anamaria Ionescu în cel mai recent interviu.

Anamaria a dansat în trupa lui Tudor

Anamaria, fostă Stancu, și Tudor Ionescu de la „Fly Project” sunt căsătoriți din 2015, după 11 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Anamaria a dansat în trupa lui.

Ei au devenit părinți în vara lui 2017. Fosta prezentatoare a intrat în depresie la scurt timp după ce a născut. „Tudor a ţinut-o pe Ilinca în braţe fix de două ori şi nu mai mult de un minut. Sunt încăpăţânată şi vreau să o alăptez minimum 6 luni. Până nu ai un copil nu-ţi dai seama.

Din păcate, am făcut şi o mică depresie pentru că eu sunt panicoasă de fel. La cea mai mică chestie mă speriam şi mă gândeam să nu păţească ceva. Acum sunt spre vindecare. Dacă eram singură era mult mai rău”, a declarat Anamaria Ionescu în cadrul unui interviu.

Sursa foto: Instagram

Cascadă de poveşti captivante, cu Dan Perjovschi, la „Garantat 100%”