Amanta lui Reghe, pozată după două zile de băute! Le trage la măsea bine de tot, spune fostul iubit

Amanta lui Reghe, pozată după două zile de băute! Le trage la măsea bine de tot, spune fostul iubit
Cine s-ar fi gândit oare că tocmai briliantul Anamariei Prodan i-a dat șah mat afaceristei? Dar cum încurcate sunt căile dragostei, aceasta și-a ales o... Gură de Aur, spune impresara.

Au făcut a doua nuntă după 15 ani de relație și nimic n-a dat de bănuit că Reghecampf îi pune coarne Anamariei Prodan.

Amanta lui Reghe, pozată după trei zile de băute! Le trage la măsea bine de tot, spune fostul iubit

Sursele spun că imediat după petrecerea de nuntă, care a fost mult mediatizată de presă, amanta Corina a simțit că pierde teren și l-ar fi somat pe Reghe să aleagă. Iar antrenorul, îndrăgostit lulea, s-a conformat, și-a strâns geamantanul și dus a fost. Mai mult, există surse care spun că aceeași amantă și-ar fi dorit ca acesta să vină la ea și cu averea familiei.

Motiv pentru care Reghe a băgat mâna în borcanul cu miere, adică în conturile din Dubai. Dar, cam atât a reușit să ia, pentru că Anamaria Prodan s-a trezit la realitate și a înțeles că soarele ei a apus. Situația Corinei Caciuc s-a schimbat radical de când a ieșit în presă un film cu ea în tandrețuri cu Kamara, solistul trupei Alb și Negru.

Kamara și Anamaria Prodan au făcut acum front comun în „operațiunea Amanta”, iar solistul, în calitate de fost iubit, spune că tânăra obișnuia să bea peste măsură. Mai mult, jurnaliștii au descoperit și o poză cu Corina Caciuc, după două zile de petrecere cu alcool.

Jurnaliștii de la Realitatea Sportivă titrează:  Corina Caciuc îi mărturisea unui prieten, care publicase o poză cu ea în stare de ebrietate, că nu îi vine să creadă că a postat în social media o asemenea fotografie. Aceasta preciza în comentarii: ,,Pff, sunt după două nopţi de alcool, adică praf” .

 

 

„Lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește”

Kamara a povestit tot cu lux de amănunte:

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior am aflat că e din Deva.

Nici nu am întrebat-o cum o chema! După concert, noi trupa, mergem împreună să mâncăm și să facem programul pentru următorea cântare. Nici nu mai rețineam dacă e cu noi sau nu. Eram și sunt concentrat pe muzică dintotdeauna. Fiind axat mereu pe creație câteodată par absent și visător. (…)

De mic eu mi-am crescut frații pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam șapte ani. Am trei surori și un frate. Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm.

Considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați. Chiar lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește și dacă nu o ia pe calea cea bună și normală pentru un om”, a declarat Kamara.