Amantlâc de zile mari. Tavi Clonda, în mașină cu fosta iubită. Gabriela îl aștepta cu tort…

Amantlâc de zile mari. Tavi Clonda, în mașină cu fosta iubită. Gabriela îl aștepta cu tort…
Soțul Gabrielei Cristea a ajuns la o clinică medicală chiar de ziua lui. El are probleme de sănătate care nu mai sufereau amânare. Tavi Clonda și-a început aniversarea zilei de naștere, în compania medicilor. El a mers la o clinică privată din capitală, pentru o ședință de fizio și kinetoterapie.

„Sunt cu spatele în pioneze și trebuie să fac fizio și kinetoterapie. Mă doare coloana și nu-mi mai trece, am fost la a doua ședință, am zece de făcut. Nu e hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava. Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar trebuie să am grijă”, a declarat artistul în exclusivitate pentru impact.ro.

Grijulie față de soțul ei, Gabriela Cristea i-a pregătit un cadou, dar și o mică petrecere, seara, în compania unor vecini. Urmează însă o petrecere mare, peste o săptămână, când va fi și ziua uneia din fiicele lor.

„Am sărbătorit puțin cu niște vecini care au rămas aseară până mai târziu, iar azi la fel. Fetele știu că e ziua mea și trebuie să am tort, dar s-a ocupat Gabriela de asta. Ziua oficială o fac cu Victoria (n.r. fiica sa cea mare). Ea e pe 23, și nu avea rost să sărbătorim de două ori într-un interval așa de scurt. O să facem o petrecere mare la noi în curte. Eu voiam la un loc de joacă, dar Gabi a vrut la noi. O să comandăm mâncrea.

Dar va fi tămbălău cu strânsul jucăriilor, ca-n fiecare an. Vor veni și mama și mama adoptivă a Gabrielei., așa că ne vom descurca noi. Gabi mi-a dat deja un cadou, îmi doream un ceas sport, chiar îmi trebuia unul, ca să văd și rezultatele mele când fac sport. Doar cartofi prăjiți nu face, în rest pot vorbi la el ca la un telefon, se poate urmări unde sunt, nu am nimic de ascuns”, a mai povestit Tavi Clonda pentru sursa citată.

Tavi Clonda, în mașină cu fosta iubită, de ziua lui

Aniversările în familia lui Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt ceva special. Nu au fost însă așa de la început. Cunoscuta vedetă de televiziune a suferit enorm. În timp ce ea îl aștepta cu tort, bărbatul era în mașină cu fosta iubită.

Artistul a povestit în exclusivitate pentru Impact.ro că prima sa aniversare pe care a avut-o de când a cunoscut-o pe Gabriela Cristea, nu a fost deloc plăcută pentru aceasta. Prezentatoarea tv i-a luat un tort, pentru a-i face o surpriză, dar el plănuise o excursie romantică, la Brașov, cu fosta iubită. Așa că a plecat, cu cealaltă femeie, cu mașina, Gabrielei nespunându-i nimic.

Gabriela Cristea a mâncat singură tortul

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, s-au cunoscut pe platourile de filmare. Prezentatoarea tv se despărțise de Marcel Toader, soțul său de atunci, iar Tavi Clonda era într-o relație.  în timp ce artistul încă nu terminase relația pe care o avea. Prima surpriză pe care Gabriela Cristea a vriut să i-o facă celșui care urma să îi devină soț a fost un eșec total. Tavi nu a ajuns la întâlnire. Era cu fosta iubită în mașină, în drum spre Brașov. A mâncat tortul împreună cu o prietenă.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva,dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda în exclusivitate pentru Impact.ro.

Din acel an însă, Gabriela și Tavi au devenit de nedespărțit. Cei doi, părinții a două fetițe minunate, sunt unul din cele mai sudate cupluri din show-bizz. Artistul și-a făcut la serviciu majoritatea aniversărilor, alături de Gabriela Cristea, pentru că erau colegi.

Sursa foto: Instagram