Cum arată, de fapt, viața de familie a Gabrielei Cristea: Tavi Clonda îi interzice lucruri

Cum arată, de fapt, viața de familie a Gabrielei Cristea: Tavi Clonda îi interzice lucruri
De când formează un cuplu, Gabriela Cristea și tavi Clonda pozează în familia perfectă, cu o casă perfectă și vacanțe fără cusur. Au două fetițe și totul pare un paradis. Lucrurile stau, în realitate, diferit.

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, sunt împreună de 7 ani, iar din povestea lor de iubire au rezultat două fetițe, Victoria și Iris. Tânăra mămică însă nu are voie să le acorde lor toată atenția. Iar acesta e, se pare, secretul căsniciei lor.

În multe familii se știe că după venirea pe lume a copiilor, soțul ajunge cel mai neglijat, focusul mamei fiind pe cei mici. Nu se întâmplă asta în casa lui Tavi Clonda. El a mărturisit că la ei în familie „copiii sunt copii, iar soțul este soț”. Întrebat dacă fetițele își doresc să doarmă alături de mama lor, din când în când, Tavi Clonda a explicat că acest lucru nu e permis. Fetițele au fiecare camera ei, în timp ce părinții împart același dormitor.

Tavi Clonda nu le lasă pe fiicele sale să dormă cu  mama lor în pat

„Vrând, nevrând, s-a schimbat (relația lor de când au apărut copiii n.r). Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.

Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț”. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. (..) Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.”, a declarat , pentru ego.ro.

Cum se răsfață unul pe altul Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Mai mult, pentru că relația lor s-a mai schimbat de când au apărut copiii, cei doi au învățat să profite de fiecare moment pe care îl pot petrece împreună. „S-a schimbat totul după ce am făcut copiii. Ne gândeam la ce făceam toată ziua, în afară de emisiune. Mergeam și ne plimbam, stăteam cu prietenii, făceam grătare, plecam la munte destul de des…este o perioadă pe care am uitat-o cumva, chiar zilele trecute ne-am adus aminte.

Tavi Clonda s-a îmbolnăvit.

Era frumos, era o libertate, dar a trecut perioada respectivă. Ne bucurăm pentru că am făcut copii, suntem într-o altă etapă a vieții noastre și ne concentrăm pe prezent și pe viitor. (…) De asemenea, ne place foarte mult să stăm și acasă, pe terasă, după ce adorm copiii. Gabriela este obosită de la emisiune, dar mai stăm puțin (…)”, a mai adăugat cântărețul, pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram