Ce face Tavi Clonda când e singur cu fetele. Se descurcă sau nu?

Ce face Tavi Clonda când e singur cu fetele. Se descurcă sau nu?
Tavi Clonda și Gabriela Cristea afișează una din cele mai frumoase vieți de familie. Cei doi recunosc că s-au „găsit” atunci când au devenit un cuplu, ca două jumătăți ale aceluiași întreg.

Cele două vedete au mers în vacanță, în Egipt. Ieșirea exotică le-a prins bine, chiar dacă, în acest moment, în Egipt se înserează la fel de repede ca în România, iar temperatura  e undeva la 24 de grade Celsius.  E o vreme excelență de plajă, de care să te bucuri  cu un cocktail în mână, susțin ei. Cei doi soți au avut parte de o vacanță de lux, all inclussive, într-un resort înconjurat de palmieri.

Încântat de cum a început anul, Tavi Clonda a povestit la Antena Stars despre vacanța frumoasă cu care el, Gabriela Cristea și fetițele lor au început anul.

Tavi Clonda și-a dus fiicele la mall și s-au „porcit”

Gabriela Cristea nu și-a însoțit partenerul și fiicele în platoul de televiziune, preferând să aibă o zi de respiro. A urmărit interviul din confortul canapelei sale din livingroom.

Totodată, momentele de relaxare pentru ea au continuat.

Tavi și-a scos blondele superbe, pe Victoria și Iris, la mall.

„Suntem pe porceală azi, pe cartofărie”, a declarat cunoscutul interpret, în timp ce și-a filmat fiicele, dar și pe sine, cu câte o porție generoasă de cartofi prăjiți cu telemea rasă deasupra, în față.

Micuțele au părut extrem de încântate de cina mondenă de care au avut parte. Doar una s-a declarat puțin nemulțumită de faptul că voia „desene animate” și nu avea un ecran la îndemână în acel moment.

Probabil ca să o țină departe de telefonul mobil, ca orice părinte responsabil, Tavi i-a spus că nu are internet și, ca atare, nu puteau porni desenele animate pe telefon. Dar tăticul nu și-a dus fiicele doar la mall, ci și la Muzeul Antipa.

Sursa foto: Instagram / Tavi Clonda

Recomandarile noastre