America Express l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să înțeleagă ce reprezintă Doina Teodoru pentru el. “Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea…”

America Express l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să înțeleagă ce reprezintă Doina Teodoru pentru el. “Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea…”
Și-a dorit să intre în marea aventură de când l-a văzut pe chef Sorin Bontea în costum de flamingo. Dorința i-a fost îndeplinită și Cătălin Scărlătescu face o pereche perfectă cu iubita sa, Doina Teodoru.

Chiar dacă între ei este o diferență de 17 ani, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar bucătarul își dorește enorm ca relația să rămână mereu la fel de frumoasă. Cel mai mișto băiat susține că va face orice e necesar pentru iubita sa, nu doar în America Express, ci totdeauna.

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic. O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

De ce s-a decis Scărlătescu să meargă într-un asemenea concurs

De altfel, bucătarul și-a dorit să aibă această experiență de când și-a văzut prietenul, pe Bontea, în concurs alături de Fodor. „De când l-am văzut pe @chef.sorinbontea.official în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența @asiaexpressromania se întâmplă o singură dată în viață! Îmi place show-ul ăsta mult de tot!

“Ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta”

În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. @doina.teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! @asiaexpressromania … Venim!!! ”, au fost cuvintele lui Chef Cătălin Scărlătescu înainte de plecarea într-una dintre cele mai grele competiții.

Și se pare că se descurcă extraordinar, el și Doina fiind primii concurenți care au intrat în posesia unui Joker, care îi va ajuta mult în lupta pentru marele premiu. Și a primei imunități.

 

Recomandarile noastre