Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu îl plâng pe Nosfe. Ce mesaj tulburător a apărut pe contul de socializare al emisiunii „Chefi la cuțite”

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu îl plâng pe Nosfe. Ce mesaj tulburător a apărut pe contul de socializare al emisiunii „Chefi la cuțite”
Moartea lui Nosfe a dat peste cap întreaga lumea artistică. Nimeni nu s-a așteptat ca acesta să plece la cele veșnice la doar 36 de ani.

Cei trei chefi sunt șocați de decesul rapperului Nosfe și au dezvăluit câteva lucruri neștiute despre parcursul său la emisiunea atât de iubită.

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu îl plâng pe Nosfe. Ce mesaj tulburător a apărut pe contul de socializare al emisiunii „Chefi la cuțite”

Decesul lui Nosfe a uluit întreaga țară, iar pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” a apărut un mesaj emoționant. „Fiecare sezon de „Chefi la cuțite” vine cu povești și oameni deosebiți. În sezonul 10 i-am cunoscut pe Darius aka @nosfezilla, co-fondatorul Șatra Benz și soția lui, Mădălina. Nosfe ne-a demonstrat că talentul lui nu se rezuma doar la muzică, ci se regăsea și în gustul din farfurie.

Și ne-a surprins nu doar cu asta, ci și cu dorința de a merge mai departe în această competiție, de a învăța mai mult, de a deveni și mai bun. În bootcamp ne-a demonstrat că bucătăria nu e doar un hobby, ci o adevărată pasiune. Filmările sezonului 10, sezon difuzat în această perioadă au avut loc cu câteva luni în urmă, în primăvară. Se pare că viața a avut alte planuri și ne-a lăsat fără cuvinte! Drum bun, Nosfe. Condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați”, au scris chefii.

„A fost o rachetă”

De asemenea, într-o intervenție pentru Fanatik, Cătălin Scărlătescu a avut câteva cuvinte impresionante despre Nosfe. „A fost fantastic. El vine dintr-o altă poezie. Venea din zona artistică, dar s-a descurcat fantastic de bine. Chiar ne-a impresionat.

Deși nu a fost în echipa mea, pot să spun că a fost un om care a ridicat foarte mult atmosfera la filmări. Ca și cuplu, erau foarte frumoși. Nu erau supărăcioși. Nu au fost conflictuali deloc, nu s-au certat cu nimeni. Știți că la noi se mai întâmplă să se mai certe concurenții între ei.

Era rachetă omul! Cât despre soția lui, care a fost în echipa mea, fata asta mi-a dat un plus în echipă. E foarte trist că a plecat un om așa devreme”, a afirmat Cătălin Scărlătescu. În această seară, cei care l-au iubit pe Nosfe, îl pot vedea pe rapper în emisiunea Chefi la cuțite. Cântărețul a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar soția lui, Mădălina, a făcut parte din concurenții lui Scărlătescu.

Speak, devastat de moartea artistului

Și Gina Pistol a postat pe contul de socializare o fotografie cu Nosfe, dar și un cont unde, cei care doresc, pot să pună bani pentru un ajutor acordat soției artistului. Unul dintre cei mai afectați de această pierdere a fost Speak, prieten cu regretatul artist. Artistul a fost extrem de supărat pe cei care au avut tot felul de comentarii la adresa rapper-ului și a avut pentru aceștia cuvinte grele.

Sursă foto: instagram