Amintiri din copilărie, cu Jean de la Craiova. Manelistul scrie prima sa carte: „Ar fi invidios și Creangă pe mine”

Amintiri din copilărie, cu Jean de la Craiova. Manelistul scrie prima sa carte: „Ar fi invidios și Creangă pe mine”
Talentatul cântăreț Jean de la Craiova s-a pus pe scris. Artistul lucrează acum la primul său volum și speră să fie un succes.

În curând, Jean de la Craiova își va lansa primul volum și e convins că toți cei care îl vor citi se vor amuza.

Îndrăgostit de versurile lui Nichita Stănescu. Jean de la Craiova lucrează la prima sa carte

„S-a născut John”. Așa va începe cartea pe care Jean la Craiova o scrie și în care veți descoperi cum este el cu adevărat. Artistul a declarat că acest volum va fi unul amuzant și plin de momente picante. Iată și o mică mostră: „Ar fi invidios și Ion Creangă pe mine.

Mergeam la gârlă și așteptam să plece toate fetele din sat să pot face baie în costumul lui Adam. Într-una din escapade, am descoperit că hainele mi-au fost furate. N-am avut ce să fac și am stat șase ore în apă. Mă stafidisem… Așteptam să se întunece să pot pleca acasă.

Mi-am făcut o fustă din frunze și toți cei care mă vedeau strigau: „Uite-l pe ăla…”. Nu aveam pe unde să o iau decât pe uliță ca să ajung la bunica și toți se uitau la mine. Când am ajuns, ea mi-a luat apărarea în fața bunicului. Țin minte că bunicii aveau o prăjină și pentru că nu mă putea prinde, tataia m-a bătut cu ea.

N-am intrat atunci în casă să dorm, mi-am făcut o cazemată și am dormit în grădină. Păzeam pepenii”. Bunicul s-a supărat foarte mult pentru că printre furate, se afla și o pereche de teniși noi pentru care Jean a muncit trei zile.

“Pentru acei teniși am fost la fermă, la sapă, unde am lucrat trei zile. Tataie mi-a făcut această favoare, deși avea treabă în grădină și era nevoie să-l ajut. Sunt amintiri frumoase”, a continuat artistul.

“Mi-ar plăcea să cânt muzică pe poeziile lui Nichita”

Într-un interviu mai vechi, cântărețul a mărturisit care este visul său cel mare. ”Mi-ar plăcea să cânt muzică pe poeziile lui Nichita Stănescu, Corneliu Vadim Tudor. Sunt versuri frumoase”, explică Jean de la Craiova și a explicat și de ce încă nu a dat drumul unui asemenea proiect.  ”Trebuie să fim mai mulți din domeniul ăsta care ar trebui să facem așa ceva.

Fiind trei, patru, cinci inși care lansează și aruncă pe piața muzicală piese după o poezie frumoasă la lui Corneliu Vadim Tudor sau altul înveți omul. Și o să zică ”Ia mai cântă ceva frumos”. Dacă fac numai eu chestia asta, se va râde…”, a declarat Jean pentru wowbiz.ro.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre