Amor latino. O româncă a ajuns la terapie intensivă în Spania

Amor latino. O româncă a ajuns la terapie intensivă în Spania
O conațională a fost sfâșiată, la propriu, cu cuțitul, de partenerul ei, un spaniol care și-a ieșit din minți. Totul s-a întâmplat în urma unei crize de gelozie. Nu mai puțin de 20 de lovituri i-au fost aplicate femeii care a ajuns, acum, la terapie intensivă.

Fără să fi dat, în timpul relației, alte semne de violență, bărbatul a pus mâna pe cuțit și a încercat să-i ia viața femeii, într-un acces de furie. Conform medicilor, victimei i-au fost aplicate 20 de lovituri de cuțit, dintre care, mai multe, i-au atins organele vitale. Femeia a fost operată de urgență și se află în stare gravă la terapie intensivă la un spital, viața sa atârnând de un fir de ață, scrie Ziarul Românesc.

Cumplita întâmplate a avut loc miercuri seara, în jurul orei 23:00, în localitatea Palamos, aflată la aproximativ 100 de kilometri est de Barcelona. Potrivit presei spaniole, vecinii au fost cei care au alertat poliția după ce au auzit țipete disperate. Oamenii credeau că e doar un scandal conjugal, însă polițiștii care au descins la fața locului au descoperit întreaga oroare.

Femeia, o tânără româncă de 36 de ani era plină de sânge, iar fapta fusese comisă de iubitul ei, un tânăr spaniol de 28 de ani, care între timp dispăruse acasă. Patrula de poliție care s-a deplasat la incident a chemat imediat ambulanța. Femeia a fost preluată de medici, dusă la spitalul Josep Trueta din orașul Girona și operată de urgență.

Cum agresorul nu era la locul faptei, polițiștii au declanșat urmărirea fugarului, dar au aflat, în scurt timp, că, de fapt, acesta plecase la poliție, unde s-a predat. Bărbatul a ajuns la o secție de poliție din La Bisbal de l’Empordà, unde și-a recunoscut faptele și le-a spus polițiștilor că imediat după ce a înjunghiat-o pe femeie a aruncat cuțitul pe balcon.

Spaniolul, care nu are antecedente penale, a fost reținut pentru tentativă de omor și urmează a fi adus în fața judecătorilor. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani de închisoare.