An nou greu pentru celebrul solist de la Aerosmith. E acuzat de agresiune sexuală împotriva unei minore

An nou greu pentru celebrul solist de la Aerosmith. E acuzat de agresiune sexuală împotriva unei minore
Julia Holcomb susține că atunci când avea 16 ani, respectiv în anul 1970, solistul formației Aerosmith a început o relație cu ea, care ar fi durat trei ani.

Ea a depus împotriva starului rock american Steven Tyler o plângere pentru agresiune sexuală şi intenţie deliberată de a provoca suferinţă emoţională. În plângere nu apre Steven Tyler, dar sunt multe pasaje din memoriile artistului, „Does the Noise in My Head Bother You?”, spune publicația americană.

E vorba de povestirile acestuia în care susține că aproape „s-a căsătorit cu o adolescentă” ai cărei părinţi „au semnat o hârtie pentru a-i încredinţa custodia, cu scopul de a nu fi arestat dacă ar fi călătorit într-un alt stat”. De asemenea, starul spune că a luat tânăra și în turneu cu el, precizând că avea „16 de ani”, „vârsta legală de a conduce”.

Și cei de la Rolling Stone au vorbit într-un articol dedicat grupului în 1976 despre Julia Holcomb, precizându-I numele.

Cei doi s-au întâlnit într-un concert Aerosmith în Oregon

Tot în plângere se arată că mama fetei i-a încredințat custodia starului rock, când acesta era pe cele mai înalte culmi. Potrivit documentului, cei doi s-ar fi întâlnit în anul 1973, când Aerosmith a avut un concert în Oregon.

Steven Tyler s-a angajat că va avea grijă ca fata să aibă parte de îngrijiri medicale și să-și continue studiile

Sursele spun că după ce au avut mai multe întâlniri, starul ar fi convins-o pe mama Juliei să-I dea custodia, în schimbul promisiunii că va avea grijă să nu-I lipsească nimic. Va avea parte de cele mai bune îngrijiri medicale și își va continua studiile. Dar s-a dovedit că nu a făcut nimic din ceea ce a promis, se spune în plângere. Dar cântărețul a luat-o cu el peste tot, a agresat-o și i-a dat să bea alcool și să consume droguri.

Tânăra a avortat la 17 ani

Și mai grav e faptul că, se arată în document, fata ar fi rămas însărcinată la 17 ani, însă Tyler i-a spus că trebuie să avorteze. După întreruperea de sarcină, ea s-a întors în Portland și a încercat să uite tot trecutul. S-a căsătorit și a început o viață nouă. Totul s-a schimbat în 2011, atunci când a apărut cartea de memorii a starului rock.

Julia a vorbit despre relația cu liderul de la Aerosmith atât pe un site anti-avort Lifesitenews, cât și în documentarul „Look Away”, lansat anul trecut.

Recomandarile noastre