Ana şi Raluka le-au luat fața lui Liviu Vârciu și Andrei la ”Te cunosc de undeva”!

Ana şi Raluka le-au luat fața lui Liviu Vârciu și Andrei la ”Te cunosc de undeva”!
Aventura tranformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Transforming show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane 2.1 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:21.

Ana şi Raluka le-au luat fața lui Liviu Vârciu și Andrei la ”Te cunosc de undeva”, cuplul rival cu care fetele sunt la concurență. În prima emisiune, săptămâna trecută, scenariștii show-ului au hotărât să despartă cuplul Liviu Vârciu-Andrei Ștefănescu și să facă pereche fiecare cu câte una din fete. N-au avut prea mare succes, plus că ambele echipe s-au rugat să revină la formula inițială. Ceea ce s-a întâmplat în ediția de sâmbătă.

Ana şi Raluka au câştigat cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! cu o spectaculoasă transformare în Cardi B şi Jennifer Lopez, în ediţia specială dedicată banilor. Concurenții celui de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta.

Aceasta a fost deschisă de un invitat special, o campioană a transformărilor, Maria Buză şi taraful George Pătraşcu. Primii bani ai serii au fost aduşi în scenă de Ana şi Raluka, cu o spectaculoasă transformare în Cardi B şi Jennifer Lopez. Plini de energie au fost şi Liviu şi Andrei, care s-au transformat în Alex Velea şi Smiley şi au cântat o piesă despre datorii. Adriana şi Romică au readus trupa ABBA pe scena transforming show-ului.

Radu Ştefan Bănică şi-a făcut din nou exemplar temele. Juniorul a surprins cu o transformare impecabilă în Dan Ciotoi. Mirela a recreat scena din turneul Madonnei cu piesa Material Girl. Cristina Vasiu a bifat şi ea primul travesti. Ea a devenit Dan Bittman.

Pe de altă parte, Pepe a umplut scena cu bani, pentru o intrare cum doar el şi-o putea permite, transformat în Adrian Minune. Seara a fost încheiată de Emilia Popescu. Artista a realizat primul cuplet pe scena Te cunosc de undeva!, transformată într-un nume pur şi simplu fără egal – Constantin Tănase.

Ana şi Raluka au câştigat cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!

Cea mai reușită transformare a galei le-a aparţinut Anei şi Ralukăi. Cele două au încins atmosfera cu momentul lor şi şi-au adjudecat şi premiul serii. Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a treia gală a celui de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Cele mai tari  momente din culisele transforming show-ului pot fi vizionate în continuare pe www.a1.ro, în cel de-al doilea episod Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la  After Party – un episod exclusiv online, în care urmăritorii vor avea acces în culisele emisiunii.

Horoscop Minerva – 14 februarie. Pentru Tauri visele pot deveni realitate