Digi24.ro a înregistrat chiar o scădere a numărului de afișări. Dar cea mai mare surpriză vine de la site-ul de știri al PRO TV, unde reculul a fost cu adevărat semnificativ.

Cel mai accesat site din România, conform datelor de la SATI pentru luna septembrie, rămâne Digisport.ro, care a înregistrat peste 86 de milioane de afișări, dar având o scădere de 3 milioane a numărului de afișări.

Digisport a fost urmat de un alt site pe sport, Gsp.ro, cu 82 de milioane de afișări, care a înregistrat o stagnare a numărului de afișări față de luna august. Digi24.ro rămâne pe locul al treilea în clasament, dar suferă o scădere de 3 milioane de afișări față de luna trecută.

Următorul clasat este site-ul Cancan.ro, cu o scădere sensibilă de afișări. Prosport înregistrează o scădere mai semnificativă de afișări, de la 62 de milioane de afișări la 56 de milioane.

StirileProTV, principalul site de stiri al trustului, înregistrează în luna sptembrie o scădere de aproximtiv 13 milioane de afișări față de august, de la 58 de milioane de afișări, la 45 de milioane de afișări.

Capital.ro, deși a urmat și el trendul descrescător, a devansat site-ul de știri al trustului din Pache Protopopescu, contorizând 50 de milioane de afișări. Adevarul, Sport.ro, Stiripersurse.ro au înregistrat variații foarte mici a numărului de afișări, iar Playtech.ro a înregistrat o creștere de 2 milioane de afișări față de luna precedentă.

Cum a evoluat numărul vizitatorilor unici

Liderul afișărilor, Digisport.ro este abia pe locul 11 în clasamentul unicilor, cu 3,8 milioane de unici la cele 83 de milioane de afișări. Digi24.ro a suferit o foarte mică scădere a numărului de vizitatori unici,  în timp ce Stirileprotv.ro a înregistrat o scădere de aproximativ 500.000 de unici.

Libertatea.ro și Adevărul.ro își păstrează locurile în top, a doua publicație suferind o scădere de aproximativ 200.000 de unici. Capital.ro a suferit, de asemenea, o scădere la nivelul unicilor față de luna anterioară.

Playtech.ro înregistrează o ușoară creștere a numărului de unici față de luna trecută în timp ce Observatornews.ro are o creștere a unicilor. Evz.ro înregistrează de asemenea o creștere sensibilă față de luna anterioară, dar suficientă cât să devanseze Fanatik.ro.

Sursa foto: Pixabay

Cât sunt de importante, de fapt, sertarele, în viața noastră? Expoziție cum nu s-a mai văzut

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri