Anamaria Prodan a ales greșit în dragoste, dar în fotbal face legea. Nimeni nu se pune cu afacerista

Anamaria Prodan a ales greșit în dragoste, dar în fotbal face legea. Nimeni nu se pune cu afacerista
Chiar dacă ultimii ani nu au fost ușori din punct de vedere sentimental, dragostea vieții ei, Laurențiu Reghecampf, părăsind-o pentru amantă, Anamaria Prodan înflorește din punct de vedere profesional.

Impresar excelent, Anamaria Prodan nu se lasă cu una, cu două și reușește mereu ce și-a propus. Iată ce s-a întâmplat de data asta.

Anamaria Prodan și-a văzut visul cu ochii. Nimeni nu se pune cu afacerista

Cu opt luni în urmă, după ce Dennis Man a reziliat contractul cu Anamaria Prodan, Ianis Stoica a decis să-l urmeze. În consecință, a semnat și el cu Giovanni Becali, sperând că în curând va lua calea străinătății. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și, după ce a văzut că Dennis a pierdut procesul cu Anamaria Prodan, Ianis s-a speriat și a schimbat foaia, renunțând la familia Becali. S-a temut să nu fie dat și el în judecată și să piardă procesul, la fel ca Dennis.

În plus, Ianis Stoica nu ar fi avut norocul lui Dennis care nu va plăti cei 350.000 către Anamaria Prodan, pentru că acești bani vor fi scoși din buzunar de Gigi Becali. Motivul? Potrivit ProSport a aflat, când a acceptat să se transfere la Parma și să semneze cu firma de fraților Becali, Gigi i-a semnat un document în care se specifică că dacă va pierdut procesul cu fostul agent, va plăti el. Acum, nu va avea încotro și va trebui să-și țină promisiunea, plătindu-i Anamariei Prodan.

“Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată”

„Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022”, se arată în decizia instanței de la tribunalul Ilfov”, se arată în decizia instanței în dosarul lui Dennis Man.

Sursă foto: prosport