Anamaria Prodan a băgat adrenalină. Pentru prima dată, Laurențiu Reghecampf i-a întors declarațiile de iubire

Anamaria Prodan a băgat adrenalină. Pentru prima dată, Laurențiu Reghecampf i-a întors declarațiile de iubire
Și-a revenit Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan pare că s-a liniștit după cuvintele frumoase auzite de la soțul ei.

Dacă până acum nu a schițat nici un gest, Laurențiu Reghecampf a luat atitudine. Pentru prima dată de la anunțul divorțului, i-a transmis soției sale Anamaria Prodan că o iubește.

Anamaria Prodan a băgat adrenalină. Laurențiu Reghecampf i-a întors declarațiile de iubire

Tot ce a făcut în ultima perioadă Anamaria Prodan, cu adrenalină la maxim pentru a-i atrage atenția lui Reghecampf, se pare că a dat roade. Ea nu va renunța niciodată la cel pe care-l numește „soarele meu” și vrea să le demonstreze tuturor că are dreptate. Recent, Anamaria a făcut o postare pe contul său de Instagram în care îi cere lui Reghe să nu o mai lase singură. Iar textul ei, se pare că i-a lăsat fără cuvinte pe toți. “Te iubesc. (…) Am nevoie de tine să mă încălzeşti în aceste nopţi de singurătate”, a spus vedeta.

„Gata, bebiță, am plecat. I love you”

Până nu demult, Laurențiu Reghecampf nu a făcut nici o mișcare, dar acum pare că treburile cu echipa de fotbal de la Craiova merg strună și și-a revenit la normal. Reghe a redevenit bărbatul perfect, care-și adoră soția și familia. Să fie oare mesajul de iubire al Aneimaria cel care l-a zguduit?. Indiferent care ar fi răspunsul, Reghe i-a răspuns soției sale cum nu a mai făcut-o până acum: „Gata bebiță, am plecat. I love you”. Iar fiica Ionelei Prodan e în culmea fericirii. Imediat le-a spus tuturor cine e bărbatul ei.

„După fiecare antrenament, îmi trimite mesaj”

„Așa este soțul meu în realitate. După fiecare antrenament îmi trimite mesaj …nu trimite către Becali sau către dame de oraș …. Nu stă în restaurante să bea până leșină, cum văd că se insinuează … Muncește și vine acasă, face avere pentru familia noastră. Cumpără case copiilor, banii din conturi îi cheltuie numai pentru familia lui. Încă vă rog să-mi lăsați soțul și copiii în pace”, a afirmat impresara.

„Dacă aduce cineva dovezi despre prostituatele menționate în presă, îmi voi cere scuze”

Pe de altă parte, Anamaria spune că îi va cere scuze fiecărui jurnalist care îi va aduce dovezi clare privind așa zisele prostituate de care se vorbește în presă. În plus, promite că va vorbi deschis, cu cărțile pe masă. „În cazul în care îmi aduce cineva dovezi clare care să dovedească aceste acuzații despre prostituatele menționate de către presă (…) eu, Anamaria Prodan, îmi cer scuze in mod public fiecărui jurnalist.

Și publicației care a anunțat aceste nenorociri și voi rezolva aceste lucruri în felul meu! Am să vorbesc deschis fără rușine. Se poate întâmpla oricui / sărac sau bogat, direct cu probele primite pe masă! Punct cu punct. Până atunci însă … liniște. Cine este om și vrea să ajute, să-mi dea probe clare despre gunoaie, bani furați familiei, achiziții, etc. Aștept în privat dacă se verifică și sunt adevărate, vă promit că le fac publice”, mai spune impresara.

Fotografii fără număr în costum de baie

De când a ajuns în Dubai, Anamaria Prodan nu se mai oprește din a-și arăta formele. Ce-i drept, impresara arată din ce în ce mai bine, iar pozele ei în costum de baie fac deliciul fanilor de pe online. Anamaria Prodan a făcut filme pe marginea unei superbe piscine, îmbrăcată sumar, în timp ce își dădea cu ulei de plajă. Dar le-a dat fanilor să urmărească și alte filmulețe tot în costum de baie, toți fiind uimiți de luxul în care se scaldă Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram