În divorț și bârfită pe la colțuri de toată lumea, Anamaria Prodan le transmite un singur lucru „prietenilor”. Impresara vrea să fie auzită clar, toată lumea să știe cu cine se pune.

Chiar zilele trecute, Anamaria Prodan mărturisea că se simte foarte bine și că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, ea a apelat la un avocat și la un super consilier care să o ghideze în divorț. Întâi s-a scris că și-l dorește în America, ea și copiii ei fiind cetățeni ai acestei țări. Apoi a revenit și a declarat că ea nu divorțează. Actele pentru divorț au fost însă depuse de Laurențiu Reghecampf, așa cum a reieșit din declarația soțului.

Anamaria Prodan le transmite prietenilor

Cum a ajuns principalul subiect de bârfe mondene, Anamaria Prodan a decis să ia taurul de coarne și să reacționeze. Mai ales că mulți dintre cei care o vorbesc acum pe la spate îi sunt, în aparență, prieteni. Ea a postat un mesaj pentru toate persoanele care îi doresc răul, pe Instagram.

Gigi Becali își baga coada în divorțul dintre Anamaria și Reghe

Ea afirmă că, în ziua de astăzi, prietenii pot fi asemănați foarte ușor cu dușmanii, așa că nu este o piedică pentru ea faptul că nu prea are prieteni. „Nu am foarte mulți prieteni și asta e OK. Pentru că, în ziua de astăzi, prietenii fac exact același lucru pe care îl fac și dușmanii”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan pe Instagram.

Exclusiv. Anamaria Prodan a primit o veste importantă de la primul soț. În plin divorț, el o face fericită

Anamaria Prodan își apără soțul

Laurențiu Reghecampf a fost primul care a mărturisit că a depus actele de divorț. Anamaria Prodan susține că antrenorul de la Universitatea Craiova este bărbatul perfect pentru ea. Dar și un tată și un soț exemplar.

„Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș”, a punctat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri