Exclusiv. Anamaria Prodan a primit o veste importantă de la primul soț. În plin divorț, el o face fericită

Exclusiv. Anamaria Prodan a primit o veste importantă de la primul soț. În plin divorț, el o face fericită
Anamaria Prodan se află în plin divorț de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Mai mult, pe lângă durerea separării, impresara a aflat din presă că amanta antrenorului este însărcinată.

După ploaie, iese soarele, e o vorbă din popor. Nu știm dacă soarele a ieșit încă pe strada Aneimaria Prodan sau dacă va trece ușor peste toată această întâmplare din viața sa, însă astăzi a primit o veste extraordinară de la fostul ei soț, Tibi Dumitrescu.

Tibi Dumitrescu (centru) a păstrat întotdeauna o relație apropiată cu Anamaria, chiar dacă nu au mai format un cuplu.

Impresara din fotbal și Tibi au fost căsătoriți între anii 1998-2007, și au împreună două fiice – Sarah și Rebeca. În 2007, cei doi s-au despărțit pentru ca numai după un an Anamaria Prodan să se căsătorească cu Reghecampf.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri”, spunea Anamaria Prodan în trecut.

E cel mai bun prieten al ei

„Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, declara Anamaria Prodan.

Tibi Dumitrescu i-a adus și de data aceasta zâmbetul pe buze, ca și în trecut, dându-i o veste importantă

Fiica lor, Sarah, s-a întors astăzi pe terenul de baschet în cadrul echipei Cal Poly din cadrul Universității de Politehnică din San Luis Obispo, California. Universitatea este una dintre cele mai bune din vestul SUA, iar echipele lor sportive conțin jucători de top.

Fiica Anei și a lui Tibi, Sarah, a revenit pe teren după o accidentare serioasă – ruptură de ligamente – care ar fi putut să îi termine prematur cariera sportivă.

Sarah este cotată ca fiind printre noile speranțe ale baschetului feminin din SUA și se bucură de celebritate și apreciere în acest sport.

„Suntem entuziasmați să o revedem pe Sarah Dumitrescu pe teren!! Sarah are o capacitate uriașă! E un monstru în acest sport și aduce un aport grozav eticii în acest sport”, sunt cuvinetele de laudă ale antrenorului echipei Cal Poly.

Sarah s-a născut și locuiește în SUA, iar mama ei, Anamaria Prodan, o susține cu tot ce poate. Totodată, tatăl ei este în permanență alături de ea și o antrenează, o sfătuiește și o motivează să lupte pe terenul de baschet. Tibi a rămas și un bun prieten pentru Anamaria. I-a transmis vestea cea bună și, probabil, că o și încurajează în această perioadă dificilă pe care o traversează fosta lui nevastă.

Tibi Dumitrescu a fost un baschetbalist de top, care a jucat și în România, dar și ani buni în America.

Sarah are și un videoclip de prezentare în care își exprimă dragostea pentru acest sport:

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri