Anamaria Prodan a hotărât. Nu va divorța în România

Anamaria Prodan a hotărât. Nu va divorța în România
Vestea că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț a intrat ca un pumnal în inima Anamariei Prodan. Dar sexy impresara nu se lasă.

Laurențiu Reghecampf pare mai fericit ca niciodată în compania amantei, Anamaria Prodan știe ce are de făcut cu averea.

Anamaria Prodan a hotărât. Nu va divorța în România

În timp ce antrenorul Craiovei, Laurențiu Reghecampf vrea să scape cât mai repede de mariajul cu Anamaria Prodan, blonda a hotărât unde va avea loc divorțul. Nu în România, ci în SUA, sexy impresara fiind cetățean american de mai mult de 18 ani.

Avocați de renume

De altfel, fiica renumitei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan și-a angajat și doi dintre cei mai renumiți avocați. E vorba de Don Schiller și Dan Shomon. Potrivit ProSport, agentul a precizat faptul că dacă va exista un divorț, acesta se va produce în Statele Unite.

Totodată, Anamaria a anunțat că ea nu va mai vorbi niciodată despre divorț. Iar cei care sunt interesați să afle cât mai multe informații, le pot lua doar de la avocații săi. Ea a ales să procedeze astfel pentru că vrea să-și țină copiii cât mai departe de acest scandal.

„Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”

„Nu vreau să comentez asemenea mizerii. Dacă va fi vreodată un divorț, va fi în SUA! Noi acolo ne-am căsătorit. Este ultimul interviu pe care ți-l dau pe această temă pentru că te respect. Nu voi mai vorbi despre acest lucru. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Unul dintre avocați a fost apărătorul soției legendarului Michael Jordan

Despre Dan Shomon se știe că este fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama. În ceea ce-l privește pe Don Schiller, acesta a rămas în memoria tuturor după ce ajutat-o pe soția legendarului Michael Jordan, Juanita, în divorțul acestora din 2002.

Sursă foto: realitatea sportivă