Anamaria Prodan a spus ce vrea să facă „din respect pentru noul iubit”. Se vede cât e de îndrăgostită

Anamaria Prodan a spus ce vrea să facă „din respect pentru noul iubit”. Se vede cât e de îndrăgostită
În cadrul podcast-ului “Fiță cu Adiță”, Anamaria Prodan a povestit câteva lucruri interesante despre noul iubit.

Anamaria Prodan nu se ferește cu noul iubit. Spune că îi place în mod deosebit și, dacă se va dovedi a fi ceea ce trebuie, nu exclude să facă pasul cel mare.

Anamaria Prodan a spus ce vrea să facă din respect pentru noul iubit. Se vede cât e de îndrăgostită

Chiar dacă a recunoscut că există cineva în viața ei, Anamaria Prodan nu se va afișa cu noul bărbat până când divorțul de Laurențiu Reghecampf nu se va termina. Ce a atras-o la acesta? Faptul că e un bărbat demn, care îi respectă decizia de a aștepta până va fi liberă și în acte.

„E bărbat, așa cum trebuie să fie un bărbat”

“Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Îmi plac bărbații foarte demni. Nu este roman. Eu până nu divorțez, nu o să mă afișez vreodată cu cineva sau o să spun că sunt gravidă. Eu nu pot. Da, îmi place de cineva. Îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se pronunță divorțul. (…)

Eu sunt rațională. Sunt un om care a gândit cu capul chiar și atunci când inima a luat foc. Este dintr-o altă lume. O lume foarte sus, cu niște reguli aparte. Dar e bărbat, așa cum trebuie să fie un bărbat”, a povestit impresara în podcastul “Fitză cu Adită”.

„Nu acoperită toată, pentru că nici ei nu mai sunt așa”

Cea mai sexy blondă din fotbalul românesc a afirmat că, la nevoie, din respect pentru bărbatul iubit, nu va ezita absolut deloc să îmbrace și portul tradițional din Emiratele Arabe.

“Să știi e tot o formă de respect pentru omanii ăștia. Pentru că eu trăiesc în țară aia și dacă ar fi să se întâmple chestia asta, da, am să port acel port. Nu acoperită toată, pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o chestie de respect”, s-a destăinuit afacerista.

Sursă foto: fanatik