Anamaria Prodan are o singură condiție pentru noul iubit: „Fără asta n-are nicio șansă!”

Anamaria Prodan are o singură condiție pentru noul iubit: „Fără asta n-are nicio șansă!”
Anamaria Prodan e o femeie frumoasă, deșteaptă, care atrage mulți bărbați. Dar nu oricine poate fi demn de iubirea ei.

După multă suferință în relația cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan are tot dreptul să fie fericită. Cum trebuie să fie bărbatul de lângă ea.

Anamaria Prodan are o singură condiție pentru noul iubit: „Fără asta n-are nicio șansă!”

Viitoarea ediție a podcastului ,,Fiță cu Adiță”, unde Anamaria Prodan a fost invitată, cu siguranță va sparge topurile. Există și un motiv bine întemeiat. Chiar din promo reiese că blonda nu mai este singură, în viața ei existând acum un bărbat care știe ce vrea, e vorba de un afacerist foarte bogat din Emiratele Arabe. Laurențiu Reghecampf este acum doar istorie, pentru că fiica Ionelei Prodan are gânduri mari cu cel despre care afirmă că ,,este dintr-o altă lume, foarte de sus”.

„Mă așteaptă până divorțez”

,,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez.”, a mai spus Anamaria Prodan. Ea a punctat și cea mai importantă condiție pentru ca un bărbat să fie lângă ea și familie: să-i iubească copiii.

,,Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.”, s-a destăinuit vedeta.

A fost dată în judecată de fostul soț chiar pe 1 martie

În prima zi de primăvară, Laurențiu Reghecampf, omul căruia Anamaria Prodan i-a dăruit totul, a făcut un gest greu de înțeles: a dat-o în judecată. Iar pe 2 martie același lucru l-a făcut și amanta Corina Caciuc, supărată că i-a fost stricată imaginea, în urma mai multor declarații și fotografii apărute pe conturile de socializare.

Afacerista n-a pus însă la suflet nimic, afirmând că nu o interesează ce fac și ce spun cei doi iubiți, iar avocatul ei va face lumină în acest caz. „Am atâta treabă, crede-mă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva. Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul”, a declarat blonda pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram