Amanta Corina Caciuc, în tandrețuri cu un artist celebru. Reghecampf a luat deja foc

Amanta Corina Caciuc, în tandrețuri cu un artist celebru. Reghecampf a luat deja foc
După 16 ani de căsnicie model, Laurențiu Reghecampf și-a părăsit soția pentru o femeie de care s-a îndrăgostit nebunește. Oare ce știe antrenorul despre trecutul amantei?

A explodat bomba, iar Laurențiu Reghecampf se spune că deja a avut un șoc pentru că lucrurile au fost făcute publice. Iată cine este persoana care se prezenta ca absolventă de Cambridge și cu cine a umblat cu ceva timp în urmă

Amanta Corina Caciuc, în tandrețuri cu un artist celebru. Reghecampf a intervenit

Informațiile oferite de jurnalistul clujan Liviu Alexa, de la site-ul Strict Secret, aruncă lumea showbizz-ului în aer. Motivul? Au apărut informații și fotografii nu tocmai confortabile pentru Laurențiu Reghecampf despre trecutul noii sale iubite. Și nu e vorba de vreo bârfă care ar putea-o supăra pe Corina Caciuc, ci de o înregistrare care arată clar că cea care-i va dărui un copil lui Reghecampf nu e deloc cea care a spus că este: o intelectuală, absolventă a unor cursuri în străinătate.

O filmare care demonstrează că amanta Corina s-a mai lipit și de alte vedete din high-life-ul românesc. Ce a făcut tânăra când era doar o simplă fată de la țară?  A avut o aventură cu Kamara de la trupa Alb și Negru care, în acele momente e drept, avea tot dreptul să umble cu cine dorea pentru că era divorțat.

Mini interviul pe care Kamara i l-a luat Corinei

Probabil după o noapte furtunoasă, Kamara a început să facă pe tăticul protector cu Corina și a rugat-o să-i promită că se face fată model. Nu fotomodel. Dialogul dintre ei e spumos, iar Kamara o tot îndeamnă pe tânără să se țină de școală, să nu mai fumeze, să se întoarcă acasă la părinți și, nu în ultimul rând să își rezolve problemele medicale. Legate de inimă, dar și de… altele.

„Vreau să-mi promiți că o să te ții de școală. Puținul care mai rămâne din anul acesta și să fii cea mai bună. Uită-te la mine și nu râde. Vezi că promisiunile astea sunt foarte importante și ți le faci ție, nu mie. Și să ai pentru fiecare materie un caiet. Să-mi promiți că te lași de fumat și că astea sunt ultimele tale trei țigări. Corinuța, o faci pentru tine, nu pentru mine. (…)

Vezi că filmulețul ăsta se va înregistra. O să ți-l dau pe un CD. Dragi telespectatori care veți viziona acest film cu Caciuc Corina eu am încredere în cuvântul ei”, au fost cuvintele lui Kamara, în timp ce o mângâia pe brunetă.

„Ai vrea să stai tu prima săptămână cu mine, ca să-ți fac ție viața un calvar?”

Alintându-se precum o felină, Corina i-a spus că la capitolul țigări mai e de negociat, pentru că  nu știe nimeni prin ce stări trece dacă nu fumează.

“Ai vrea să stai tu prima săptămână cu mine, ca să-ți fac ție viața un calvar? (…) promit să fiu o fată model. Și că mă voi muta acasă. Promit.”, a răspuns Corina.

După multe încercări, prin țară și prin Dubai, se pare că tânăra s-ar fi ținut de o poarte din cele 5 promisiuni făcute lui Kamara. Iar acum a tras lozul câștigător cu Laurențiu Reghecampf. Oare pentru toată viața? Sau se va reorienta antrenorul Craiovei pe drumul către fosta familie? Și Cristi Borcea a mai făcut copii pe lângă casă, dar nu s-a și însurat cu mămica.

Reghecampf a reacționat încă de la primele informații despre iubita sa

Liviu Alexa scrie în articolul său că Laurențiu Reghecampf a făcut tot posibilul ca să-și apere iubita. Așa s-a ajuns ca aceasta să fie prezentată că o tânără speranță în lumea afacerilor.

„Corinca Caciuc a mințit cu nerușinare când a “scăpat” în presa cumpărată de Reghecampf că e absolventa de Cambridge. Hahaha, filmulețul e dovada clară că și-a părăsit școala! Aaa, că are școala patului, e altă discuție!
In loc să se concentreze la meci, Reghecampf s-a apucat să sune la tot felul de oameni din presă să nu preia articolul nostru, haha, ba chiar și la Kamara! Ce jenant e Reghe!”, a punctat jurnalistul Liviu Alexa.

Dacă doriți să vedeți filmulețul cu Kamara și Corina Caciuc, accesați site-ul Strict Secret.

Sursă foto: strictsecret