Unde or fi actele de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghecampf? Declarație uimitoare

Unde or fi actele de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghecampf? Declarație uimitoare
Toată lumea vorbește despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar actele încă nu apar la orizont. De ce amână antrenorul despărțirea?

S-a afișat cu amanta, a postat fotografii cu aceasta din care reiese că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, dar Anamaria nu a primit încă actele de divorț. Coace ceva Reghe?

Unde or fi actele de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghecampf? Declarație uimitoare

Ce se întâmplă cu divorțul Anamariei Prodan? De ce vedeta nu primește actele ca să se termine odată această poveste? Ce are de gând să facă Laurențiu Reghecampf? Sunt întrebări la care până în acest moment nimeni nu a putut să dea un răspuns concret.

Mai mult, Anamaria a vorbit extrem de sincer într-un ultim interviu despre relația pe care o are acum cu tatăl lui Bebeto. Și susține cu tărie că nici în acest moment nici o instanță nu i-a trimis vreo hârtie de divorț. Surprinzător sau nu, ea vorbește zilnic la telefon cu Laur despre situația copiilor, iar el nu aduce în discuție despărțirea.

“Nu am primit nici un act de divorț”

„Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Unde se va muta Anamaria Prodan

În altă ordine de idei, Anamaria a decis să de mute în America alături de copiii săi, dar va locui și în Dubai. A hotărât că cel mai bine pentru Bebeto este să urmeze școala acolo unde au făcut-o și surorile lui.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a spus sexy impresara pentru Teo Show.

Sursă foto: instagram