Anamaria Prodan și Carmen Harra s-au încăierat. Și-au adresat cuvinte grele

Anamaria Prodan și Carmen Harra s-au încăierat. Și-au adresat cuvinte grele
Anamaria Prodan dă de pereți cu Carmen Harra. Impresara nu acceptă sub nici o formă să-i fie târâtă familia în noroi.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a scos-o din minți pe Anamaria Prodan. Afacerista a scos armele.

Anamaria Prodan și Carmen Harra s-au încăierat. Și-au adresat cuvinte grele

După ce a ascultat tot ce a spus Carmen Harra despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a luat foc. Nu acceptă sub nici o formă ca cineva să vorbească despre căsnicia ei și despre despărțirea de antrenor. Într-o intervenție în direct, aceasta a luat-o la rost pe clarvăzătoare, insistând asupra faptului că tot ce spune aceasta este fals. Și i-a transmis să nu mai vorbească absolut deloc despre ce se întâmplă în viața ei. Pentru că nimeni nu are dreptul să-l judece pe Reghecampf.

”Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici. Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui. Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă.

Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă. Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf. Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui.

Eu nu am declarat în viața mea nimic rău despre soțul meu, îmi iubesc soțul și am să-l iubesc toată viața mea pentru că mi-a dăruit un copil minunat. Toata familia îl iubește și îl respectă. Ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care personal trebuie să și-o asume. Nu avem legătură cu ceea ce se întâmplă, nu intervenim, nu îl căutăm, nu facem absolut nimic”, susține Anamaria Prodan.

Carmen Harra nu s-a putut abține

La rândul ei, Carmen Harra n-a stat liniștită și a avut imediat o reacție care, sigur, nu-i va plăcea impresarei, mai ales că a făcut-o pe blondă narcisistă. În plus, clarvăzătoarea a sfătuit-o pe impresară să fie mai cumpătată.

”Atitudinea complet narcisistă. Un narcisist se apără pe el, atacă pe cel care îi arată greșelile. Atitudinea pur narcisistă. Mă așteptam la ea. Eu i-am dat o definiție în calitate de psiholog așa că mă calific medical să o analizez. Ce a făcut ea mi-a confirmat din nou care sunt problemele ei. Ar fi mai bine dacă s-ar calma și s-ar gândi de ce este în situația asta”, a mai spus Carmen Harra.

Sursă foto: realitatea sportiva