Anamaria Prodan s-a agățat de lustră și a zis că ea e bărbatul în casă. Imagine amețitoare

Anamaria Prodan s-a agățat de lustră și a zis că ea e bărbatul în casă. Imagine amețitoare
Anamaria Prodan face ce face și dă online-ul peste cap. Recent, sexy impresara a postat o fotografie de 100 de puncte.

Nici un bărbat nu o poate pune la punct. Ea e Anamaria Prodan. Războinică, frumoasă, incredibilă. Iată ce a mai făcut impresara!

Anamaria Prodan s-a agățat de lustră și a zis că ea e bărbatul în casă. Imagine amețitoare

Îmbrăcată într-un costum negru cu plasă care lasă să vadă toată frumusețea cu care a fost înzestrată de Dumnezeu, Anamaria Prodan s-a urcat pe masă și s-a agățat de lampă. Probabil un bec i-o fi făcut probleme și sexy impresara, femeia care le știe pe toate, l-a schimbat.

Sau să se fi apucat Anamaria Prodan să împodobească candelabrul? Toată această poveste a fost imortalizată într-o fotografie pe care fiica Ionelei Prodan a postat-o pe rețelele de socializare. E lesne de înțeles că prietenii din online s-au bătut pe like-uri. Anamaria arată bestial și pare că divorțul de Laurențiu Reghecampf i-a priit.

Bat clopote de nuntă?

De altfel, sexy impresara a declarat că dorește să-și găsească bărbatul care să o merite cu adevărat și să-și refacă viața. Are deja pregătită și sticla pe care o va desface doar la nuntă, o licoare care valorează nici mai mult, nici mai puțin decât 150.000 de euro. Până atunci însă, sticla prețioasă stă în magazinul pe care Anamaria l-a deschis recent alături de un bun prieten, miliardar american cu origini în România. Și care, sigur, nu o va mai lăsa să se cațere și să umble singură la lustră.

 

Antrenorul așteaptă un băiat

În ceea ce-l privește pe Reghe, presa a titrat faptul că va deveni tatăl anul viitor, prin luna mai. Iar primele investigații au scos la iveală faptul că în proporție de 80%, antrenorul va deveni tătic de băiat. Un lucru care îl bucură enorm pe fostul soț al Anamariei Prodan. Oare cine va fi mai câștigat? Antrenorul care și-a găsit o fată despre care s-a scris că are un trecut dubios, sau Anamaria Prodan care tinde către un miliardar? Pentru că, vorba lui Cătălin Botezatu, ea e milionară!

Sursă foto: instagram