Anamaria Prodan cere dovezi despre presupusele amante ale lui Reghecampf. Ce mesaj acid a transmis

Anamaria Prodan cere dovezi despre presupusele amante ale lui Reghecampf. Ce mesaj acid a transmis
De o lună Anamaria Prodan nu mai e om. S-a săturat să se tot vorbească despre amantele lui Laurențiu Reghecampf. Vrea să i se arate negru pe alb.

Căsnicia le-a fost pusă la grea încercare. Care e adevărul? Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan cere dovezi despre presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj acid a transmis

Impresara sexy a răbufnit din nou. Anamaria Prodan a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare legat de presupuse amante ale soțului său. Mai mult, aceasta a pomenit pentru prima dată și numele acestora. E vorba de Florentina Raiciu și pe Corina Bilcon.

„Ce nebunie! Cine va spune toate prostiile astea? Ce avocați aveți de scrieți prostiile astea. Puneți mâna să verificați nu vă faceți de râs. Ați scris 300 materiale ! Unde merg după mine toată lumea! Femeile lui REGHE! De asta nu infloreste Romania ca nu le găsim dar vorbim!

1.Raiciu ?? Salon?? Masina ? Casă? Dovezi ??? Nope  2.Corina Bitcoin … sau cum Dumnezeu o mai cheamă și pe asta… Gura de aur cică o striga toți !Asta daca are nume de moneda … este Virtuală. Nu? Cum este si moneda!”, a postat vedeta pe Instagram.

„Văd că nu terminăm subiectul secolului”

Pe de altă parte, Anamaria spune că vrea ca cineva să-i aducă în fața o dovadă clară că soțul ei ar fi avut vreo aventură cu vreo vânzătoare de plăceri.  „Zilnic alte Ghene care se laudă că se bat pentru Reghe. Deci, văd că nu terminăm subiectul secolului. Păi, dacă vreți să vorbim, facem așa.

Vreau dovezi că soțul meu are legături cu vânzătoare de plăceri! Eu stau și mă uit la toată presa . Am tot Vb. Am tot declarat ! Reghecampf are o mândrie ieșită din comun.

Nu se uită la suzete de genul acesta… Raiciu și Bilcoin care se bat pe Reghe… Dovezi!”, a cerut impresara. Anamaria Prodan și Reghecamp sunt împreună de 16 ani și au cariere de succes. Cel care a anunțat că divorțează de impresară a fost chiar Reghecampf.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Recomandarile noastre