Anamaria Prodan, dezbrăcată din nou. Vrea să intre în noul an cu toată atenția ațintită asupra ei. Video

Anamaria Prodan, dezbrăcată din nou. Vrea să intre în noul an cu toată atenția ațintită asupra ei. Video
Anamaria Prodan a încins internetul. Nimeni nu se aștepta la ce a făcut impresara. Aceasta dovedește încă o dată că o femeie care a trăit aproape jumătate de secol poate fi mult mai atractivă decât una care are jumătatea vârstei ei.

Chiar dacă imaginile nu sunt confortabile pentru toată lumea, Anamaria Prodan arată bine. Foarte bine. Abdomen plat, sânii bombați, posteriorul de asemenea, doar cât trebuie. Buzele par și ele ușor ajustate, iar ansamblul e năucitor, într-un costum de baie nou, de la Gucci.

„Ce ziceți, pot să mă prezint așa la piscină?”, întreabă retoric Anamaria Prodan. Nu uită să menționeze în postare vârsta pe care o are și o etalează cu mândrie: 49 de ani. Și nu uită să transmită și o săgeată: ea nu folosește Photosphop (cel mai cunoscut program de editare a fotografiilor).

Când spunem că Anamaria Prodan a rupt internetul, chiar a făcut-o. În prima jumătate de oră d la postarea clipului, avea peste 60.000 de vizualizări. Ne e greu să menționăm vreo altă vedetă autohtonă care a înregistrat un astfel de succes.

Anamaria Prodan se laudă cu luxul care o înconjoară

Aflată în proces de divorț de al doilea soț al ei, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan se ține tare și vrea să-l pună pe butuci pe acesta. Și să-i arate, de la distanță și de la soare, ce pierde. De altfel, le-a deschis și procese, lui Laurențiu și actualei iubite a antrenorului de la Universitatea Craiova. Pe cea din urmă o are la index după ce a văzut-o pe stradă purtându-i una din poșetele Hermes.

Zilele acestea, Anamaria Prodan e în Dubai unde petrece timp de calitate. Ieri a fost din nou la piscină, și ne-a prezentat trupul ei superb. Cu o zi mai devreme, s-a filmat în timp ce urcă într-o mașină de jumătate de milion de dolari, un Lamborghini Aventator.

De asemenea, și-a etalat brățările bătute în diamante, amintind că e puternică și că își iubește viața. Și-a pozat mâna plină de bijuterii deasupra unui buchet imens de trandafiri roșii.

Sursa foto- video: Instagram