Anamaria Prodan, Raluca Bădulescu și alte vedete de la noi cred în superstiții ciudate. Se declanșează panica atunci când apar semnele

Anamaria Prodan, Raluca Bădulescu și alte vedete de la noi cred în superstiții ciudate. Se declanșează panica atunci când apar semnele
Unii fug de numărul 13, alții nu suportă pisică neagră sau ies din casă mereu doar cu piciorul drept. De ce lucruri se feresc vedetele noastre.

De la tradiție la superstiție se spune că nu e decât un singur pas. Ce fac vedetele României ca să le meargă bine.

Superstiții neștiute de nimeni ale vedetelor autohtone. Anamaria Prodan are lipici la… broaște

Toni Grecu, de exemplu, nu e atât de speriat de pisica neagră, dar când o vede nu uite să spună “Doamne ajută”. Dar de ani buni, acesta are o superstiție legată de spectacole și nu se întoarce niciodată din drum. Iar dacă a vărsat piper, e semn clar că se va certa cu cineva.

„La mine funcţionează superstiţia cu vărsatul piperului”

“Prefer să plec fără nici un ban în buzunar decât să mă întorc din drum. O altă superstiţie legată de “portofel”: nu fac plăţi lunea! În zilele de luni evit să scot bani din buzunar. Superstiţia asta am moştenit-o din casă, de la mama şi de la tata. Este o superstiţie evreiască – deşi nu sunt evreu!

Eu zic La mine funcţionează superstiţia cu vărsatul piperului, care este semn de ceartă. Când vărs piper, ştiu că o să mă cert cu cineva. Şi mai este ceva, nu ştiu dacă este o superstiţie clasică: nu-mi place să plec de acasă fără ceas. Dacă-l uit, mă înfurii rău pentru că trebuie să încalc o superstiție, cea cu întorsul din drum”, a declarat actorul.

Simona Amânar nu pleca niciodată fără clamele și elasticele norocoase

Fosta glorie olimpică a gimnasticii româneşti, Simona Amânar, nu se despărțea niciodată de elasticele și clamele norocoase. Pe de altă parte, dacă un costum îi purta noroc la concurs, tot pe acela îl îmbrăca până la sfârșitul competiției. Marele actor Mircea Diaconu a mărturisit la un moment dat că a preluat o superstiție a soției. ”Eram amândoi în maşină, pe vremea lui Ceauşescu. Ea a văzut un preot (semn de ghinion).

Aşa că a insistat să vadă repede şi un miliţian, să anuleze efectul superstiţiei cu preotul! Am întors maşina şi am ajuns la o circă de miliţie. L-am rugat pe ofiţerul de serviciu să iasă puţin pe scări, Să-l vadă soţia. Apoi am plecat. Se anulase superstiţia, nu?” s-a destăinuit Mircea Diaconu.

Anamaria Prodan are probleme cu broaștele

Cel mai sexy impresar, Anamaria Prodan a mărturisit cu ceva timp în urmă că atunci când găsește o broască, are mare noroc. “Oriunde ajung eu, apar şi broaştele şi, oriunde găsesc o broască, îmi poartă noroc. Când mi-am luat casa în România sau cea din Belgia, au apărut curând broaşte în vecinătate. Nu am alte superstiţii”, a mărturisit blonda.

De altfel, aceasta are și un tatuaj cu o broscuță încoronată. „Broscutele aduc noroc si bogatie, plus ca imi sunt si simpatice. Eu am convingerea ca in alta viata am fost broasca”, susține ea.

Raluca Bădulescu nu poartă niciodată ceas

În ceea ce o privește pe Raluca Bădulescu, jurata de la Bravo, ai stil a observat că ceasul îi poartă ghinion.

„Nu port niciodată ceas. Nici măcar dacă mă roagă cineva să îl păstrez pentru un minut, nu îl păstrez. Mi se pare că îmi aduce ghinion dacă am ceas. Și niciodată nu am portofel. Ceas și portofel nu am avut și nici nu o să am vreodată. Sunt sigură că voi fi săracă dacă voi avea ceas sau portofel. Iau carduri sau înghesui banii în geantă, după posibilități”.

“Acum mulți ani, la mare, dacă mă ruga cineva să îi păstrez ceasul câteva minute, cât intra în apă, se întâmpla ceva. Asta era în copilărie. Am tras concluzia că dacă port ceas sau dacă port portofel, nu îmi va merge bine”, a explicat Raluca.

Sursă foto:  instagram