Toni Grecu, despre incendiul de la „Balș”: „Nu mai știu dacă am leșinat când am ajuns la Salvare sau în Salvare”

Toni Grecu, despre incendiul de la „Balș”: „Nu mai știu dacă am leșinat când am ajuns la Salvare sau în Salvare”
Toni Grecu a făcut noi dezvăluiri despre incendiul de la Matei Balș, la care a fost martor. „Nu mai știu dacă am leșinat când am ajuns la Salvare sau în Salvare”.

Fondatorul grupului Divertis, Toni Grecu, s-a îmbolnăvit de covid în luna ianuarie. A avut o formă gravă, care a necesitat spitalizare dar și oxigen suplimentar, căci nu putea respira bine. Ghinionul a făcut ca Toni Grecu să fie martorul incendiului tragic în care și-au pierdut viața mai mulți oameni. Acum, Toni Grecu a vorbit despre incendiul de la Matei Balș, la B1 TV, citat de evz.ro. 

Toată experiența a fost traumatizantă, însă vedeta a rămas cu sechele. Deși acum s-a vindecat, urmele încă se văd, după cum spune chiar Toni Grecu. ”Am făcut o formă severă a boli. Din păcate, o parte din plămâni a dispărut!”, afirma recent fondatorul Divertis. 

Toni Grecu face lumină în incendiul de la Matei Balș: „Eram în plin tratament și în plină boală”

În direct la B1 TV, Toni Grecu a povestit infernul prin care a trecut în acea zi fatidică la Balș. ”Filmul, pe care l-am trăit eu, în dimineața cu pricina, la ora cinci, când ușa salonului s-a izbit de perete. A intrat o asistentă fără combinezon și fără atașamentul specific pentru zona de COVID-19. A venit doamna speriată, a intrat repede, a deschis geamul, probabil ca să se evacueze surplusul de oxigen din salon. 

Eram două persoane, un pat era liber. Eram eu și încă un domn și ne-a spus: „Treziți-vă, stați la marginea patului pentru că a luat foc spitalul!” Mă trezesc din somn, eram complet buimac, auzeam o sirenă și pe geam, cu coada ochiului, am văzut valuri de fum care se înălțau prin fața geamului. Nu îmi dădeam seama, eu eram dependent de oxigen în momentul acela, abia puteam să mă ridic să merg până la chiuvetă. Eram în plin tratament și în plină boală”, a povestit Toni Grecu, citat de evz.ro.

„Nu mai știu dacă am leșinat când am ajuns la Salvare sau în Salvare”

„Pe mine m-a luat paramedicul respectiv de glugă și butelia într-o parte. Mai era o doamnă bolnavă, pe care o ținea asistenta cu cealaltă mână. Eu, mergând repede, i-am spus că nu mai pot. Și acum îmi sună în minte vorbele paramedicului care mă încuraja. Și îmi spunea „Haideți domnul Grecu să nu leșinați acum că mai e puțin până la salvare.

Nu îmi venea să cred. Am mers mai rapid, suta aia de metri. Știu că am ajuns la salvare dar nu mai știu dacă am leșinat în ușa salvării sau după ce am urcat”, a încheiat Toni Grecu.

Exclusiv. Cum arăta Bia Khalifa când era mică și inocentă. Drama tinerei „lansate” de Dani Mocanu