Exclusiv. Cum arăta Bia Khalifa când era mică și inocentă. Drama tinerei „lansate” de Dani Mocanu

Exclusiv. Cum arăta Bia Khalifa când era mică și inocentă. Drama tinerei „lansate” de Dani Mocanu
O viață cumplită, de asta a avut parte Bia Khalifa, cea mai în vogă concurentă de la iUmor. A cucerit bărbații și juriul cu formele sale dar și cu prezența sa de spirit.  Fata are însă, o poveste dramatică în spate.

Așa cum bine știți, Bia Khalifa a apărut pe firmament datorită lui Dani Mocanu. Ea a fost iubita manelistului. Relația nu s-a încheiat în cei mai buni termeni, manelistul, care nu prea se uita spre Dumnezeu la vremea respectivă, având planuri grave cu ea. Avea doar 15 ani, Bianca Niculai, după numele din cartea de identitate, când i-a devenit dansatoare manelistului. De pe scenă i-a ajuns direct în pat, chiar dacă era minoră. El a inițiat-o. Ulterior, l-a acuzat pe acesta că a încercat s-o scoată „la produs”.

Totul s-a încheiat cu un scandal uriaș. S-au făcut plângeri la poliție. Iar Bianca a ajuns și n platoul unei televiziuni. Prezența „pe sticlă” a propulsat-o pe Bianca drept vedetă pe conturile de socializare.

Recent, tânăra, care are mai multe conturi de Instagram, a anunțat pe unul din ei că va apărea pe cel mai accesat site destinat adulților, lăsând inclusiv numele „de scenă” cu care va putea fi găsită.

Conținut vizual pentru adulți

După ce a împlinit 18 ani, Bianca și-a schimbat numele în Bia Khalifa. Ea și-a deschis unul din primele conturi pe platforma Onlyfans, pe care își vinde fotografii nud. Și-a promovat contul și pe Instagram, dar imaginile au fost banate de administratorii rețelei pentru conținut obscen.

Între timp, s-a și tunat, pentru a fi pe placul audienței masculine. Investiția îi crește rateing-ul și încasările. Nu se jenează să vorbească despre intervențiile suferite și nici despre planurile de viitor. Cât despre operațiile estetice la care a recurs de-a lungul timpului, Bia Khalifa nu are rezerve să explice punctual și în detaliu.

Cum arăta Bia Khalifa când era mică și inocentă. Drama tinerei „lansate” de Dani Mocanu

„Am făcut revizie la rinoplastie, adică l-am făcut din nou, pentru că am avut probleme, nu am mai putut să respir și nici nu era simetric. Apoi am făcut cat eyes, am implanturi, am două operații la nas, la buze, mi-am tăiat un fragment din buze și mi-am ridicat buza, am făcut și lipo abdominal și mi-am băgat puțină grăsime în șolduri și urmează să-mi bag și în fese. Vreau să-mi scot și silicoanele, nu știu de ce le-am pus. Îmi zicea lumea că nu am sâni”, a mai zis concurenta de la ”iUmor”.

Cum arăta Bia Khalifa când era mică și inocentă. Drama tinerei „lansate” de Dani Mocanu

Tânăra are doar 8 clase, după cum le-a și povestit juraților emisiunii. Dar asta nu are de ce să o facă să se simtă prost. „Nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă”, i-a spus tânăra lui Mihai Bendeac. După cum bine știți, zilele trecute, Bianca Niculai a lăsat inhibițiile și și-a acoperit sânii și zona intimă cu măști de protecție, imaginile cu ea devenind imediat virale pe rețelele de socializare.

Cu toate că este mereu cu zâmbetul larg pe buze, Bia Khalifa trăiește o adevărată dramă. De un an suferă și nu își mai revine. A pierdut cea mai dragă ființă. E vorba de mama sa, care nu doar că i-a dat viață, dar era și cea mai bună prietenă a sa,  omul care o susținea indiferent de orice.

„Am pierdut-o acum un an și ceva. Îmi pare rău, chiar a fost o mamă super. Era prietena mea cea mai bună, efectiv. Mami se bucura mereu pentru orice, adică mă susținea. Era genul de persoană care-mi zicea: ”Nu e bine ceea ce faci”, dar nu era genul care să zică: ”Nu mai vorbesc cu tine dacă faci”.

Cum arăta Bia Khalifa când era mică și inocentă. Drama tinerei „lansate” de Dani Mocanu

Asta m-a făcut să învăț multe și să iau decizii mai bune. Mama nu era de acord cu operații, până nici bunică-mea nu era de acord. Mi-a spus după o intervenție chirurgicală: ”Ești frumoasă naturală, lasă-te așa cum ești”, a declarat vedeta la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Anda Adam, poze provocatoare de la 17 ani: „Așa sunt eu! Mai spumigenă!”