Exclusiv. Anda Adam, poze provocatoare de la 17 ani: „Așa sunt eu! Mai spumigenă!”

Exclusiv. Anda Adam, poze provocatoare de la 17 ani: „Așa sunt eu! Mai spumigenă!”
Anda Adam și-a dorit o carieră în muzică de mică. Cu mare ardoare. Dar motorul acestei ambiții a fost mama ei, Angela.

Pe când Anda avea doar 14 ani, Angela a reușit să o ducă la AMEROM TV, sau Canal 38, pe cum îi spunea atunci, în 1995. Era viitoarea PRIMA TV, una din primele televiziuni particulare după Revoluție.

Mai erau atunci SOTI  – Societatea Pentru o Televiziune Independenta, unde s-au lansat Andreea Esca și Lucian Mândruță. Canal 31  – viitorul PRO TV cu Florin Călinescu. Și Tele7 abc – unde și-au făcut debutul în televiziune Teo și Mircea Badea.

Exclusiv

Angela îi făcuse Andei o casetă DEMO cu coveruri (piese după hit-uri originale), printre care și celebrul „Hit The Road Jack” a lui Ray Charles. Anda Adam, puștoaica cu voce care se anunța mai mult decât promițătoare, a devenit la acea fragedă vârstă protagonista unui show TV de succes, „Tutti Frutti”.

Odată cu acest succes, ambițiile au început să înflorească în viitoarea cântăreață. Printr-o fericită conjunctură a ajuns să cânte pe aceeași scenă, la un eveniment major pentru acea vreme, în celebra discotecă a anilor ’90, din București, Why Not. Ei bine, a cântat în deschiderea recitalului marei vedete internaționale Amanda Lear!

Anda Adam, poze provocatoare de la 17 ani

Evenimentul era organizat de vestita Casa de modă ELITE, în cadrul a ceea ce a avea să fie, ani de-a rândul, festivalul The Look Of The Year. În treacăt fie spus, atunci, în 1995, câștigătoarea acelui concurs de modele a fost Andreea Raicu, vedetă high class a modellingului românesc și a show-rilor tv autohtone.

Așadar, Anda Adam, în momentul în care a simțit că e momentul să se impună în lumea divertismentului, s-a implicat total.

Semnatarul acestor rânduri a fost printre primii promotori a viitoarei vedete. Aproape patru ani de fotografii, cu nenumărate articole, o relație profesională sută la sută corectă. Mereu Angela, mama micuței vedete în devenire, a fost un factor de echilibru. Toate acestea au dus la formarea Andei Adam ca vedetă de prim rang a showbiz-ului românesc.

„Așa sunt eu! Mai spumigenă!”

Colaborarea mea cu Anda Adam nu a fost deloc ușoară.

Artista e ”Taur”, ca semn zodiacal, cu un caracter puternic și o ambiție surpinzătoare pentru o puștoaică. A vrut tot timpul să conducă, mama sa având mult de furcă în încercarea de a o tempera. ”Așa sunt eu, mai spumigenă”, îi spunea Angelei, atunci când aceasta îi reproșa că nu are răbdare. Indiferent de ceea ce întreprindea.

Iat-o pe Anda în câteva ipostaze, surprinse cu camera foto, de semnatarul acestui articol, pe când ea avea doar 17 ani! Din vremea când se străduia intens să devină vedetă.

De precizat, ca element inedit, că unele din fotografii au fost făcute într-un apartament în care mama Angela era prezentă. Iar într-o cameră dormea, fără ca subsemnatul să știe, iubitul Andei de atunci. Era bodyguard la Disctoteca Max, celebră în Complexul studențesc Regie. Care își lăsase, aspect oarecum amuzant, pistolul cu muniție în camera în care fotoreporterul Cristian Botez îi făcea poze Andei Adam!

Fotografii, în premieră: Cristian Botez