Transformare totală. Cum arăta Anda Adam înaintea operațiilor estetice

Transformare totală. Cum arăta Anda Adam înaintea operațiilor estetice
Pandemia i-a prins bine Andei Adam, la aproape 41 de ani vedeta arată mai bine ca niciodată. Anul trecut pe vremea asta avea peste 60 de kilograme, acum are 55 și se pare că se pregătește de o nouă intervenție estetică. E mare fană.

Vă mai amintiți cum arăta Anda Adam înaintea operațiilor estetice? Pe modelul altor dive care le fac reclamă esteticienilor cu care colaborează, Anda a distribuit o imagine adorabilă alături de frumosul chirurg plastician pe care îl apelează. Cei doi sunt îmbrățișați în fața recepției clinicii pe care o deține specialistul.

„Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea”, mărturisea artista în toamna anului trecut. În perioada în care participa la show-ul Ferma!, Anda Adam a avut o intervenție publică în care a recunoscut câte operații estice are de fapt. Nu s-a jenat deloc, aceste intervenții sunt asumate. „Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept”, a spus Anda Adam într-un interviu.

Rinoplastia a făcut-o în urmă cu exact un an, când și-a și anunțat fanii, prin intermediul internetului. „Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!”, a scris Anda Adam pe Instagram, la momentul respectiv.

Cum arăta Anda Adam înaintea operațiilor estetice

Operația de mărire a bustului a făcut-o cu  ceva timp înainte.

Transformare totală. Cum arăta Anda Adam înaintea operațiilor estetice

Oricine poate vedea transformarea spectaculoasă prin care a trecut Anda Adam. Înaintea operațiilor estetice și a practicării sportului cu religiozitate, putem spune, cântăreața arăta cu totul diferit. Pe lângă faptul că era creață și brunetă, cum a lăsat-o pe lume „mama natură”, trupul ei era departe de aspectul fit de azi.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cea mai iubită divă. Dragostea măsurată în karate a câștigat detașat în telenovela „Bodi”