Exclusiv. Cea mai iubită divă. Dragostea măsurată în karate a câștigat detașat în telenovela „Bodi”

Exclusiv. Cea mai iubită divă. Dragostea măsurată în karate a câștigat detașat în telenovela „Bodi”
De Ziua Îndrăgostiților divele s-au înghesuit să se arate care mai de care mai iubită. Și a câștigat detașat una. A fost un fel de concurs, mai în glumă, mai în serios, iar detalii surprinzătoare au ieșit la iveală.

Desigur, Bianca Drăgușanu va spune că nu are nevoie de declarații de dragoste fix de Ziua Îndrăgostiților, dar pentru cea mai iubită divă dragostea se măsoară în karate. Obișnuită să umple internetul cu detalii din viața ei, Bianca nu a postat niciun buchet de flori, niciun parfum, nicio bijuterie.

Mamă dedicată, duminică și-a dus fiica la mall să îi cumpere jucării. În trecere, a admirat și noile bijuterii cu diamante apărute de vânzare la magazinul ei preferat. Din mașină, le-a arătat fanilor o plăsuță de la un cunoscut brand de lux care vinde parfumuri și bijuterii.

Dar cam atât, nu știm ce era înăuntru. Dar, cumva, fiind ea plecată cu fiica la mall, fanii ar putea crede că și-a făcut un cadou singură de Ziua Îndrăgostiților. Ceea ce nu ar fi deloc rău, toată lumea o apreciază pe Bianca Drăgușanu pentru că e o femeie de afaceri frumoasă, deșteaptă și, mai ales, independentă financiar.

„Vecinele” lui Bădălău certate de Bianca

Zilele trecute, Gabi Bădălău, cel cu care diva a petrecut vacanța în Maldive, a fost surprins de paparazzii conducând spre locuința sa trei domnișoare, după ce a fost în club, fără Bianca. Li s-au alăturat un prieten al bărbatului, care a venit însoțit de alte două tinere. „Da, fetele sunt vecinele mele și le-am condus acasă, că stau pe palier cu mine, în același bloc. Sunt vecinele mele”, s-a scuzat Bădălău în emisiunea lui Capatos, după „incident”.

Dar nici blonda Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos, adresându-se fanilor săi de pe Instagram: „Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș? Cică au fost promoții: „3 la 10 lei”! Te duci la un restaurant și îți iei un suc, dar îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție, ieșeam și eu în oraș”.

Dragoste adevărată la Bodi acasă. Tot ce e mai romantic pentru aleasa lui

Dat fiind contextul și faptul că toată lumea îndrăgostită a petrecut în cuplu seara de duminică, suntem siguri însă că s-a uitat și ea cum a petrecut  Ziua Îndrăgostiților fostul ei soț, Alex Bodi.

Mai îndrăgostit ca niciodată sau mai preocupat de marketing ca niciodată, Bodi a copleșit-o pe noua sa logodnică cu dovezi de iubire. A împrăștiat petale roșii de trandafiri pe marmura din casă, a desenat din lumânări aprinse o inimă pe jos, a stins luminile și a întețit focul în șemineu.

A dus petalele până în pat iar acolo, logodnica a găsit o cutie de bijuterii. Ce să fie? Încă un inel cu diamante!  E drept, foarte asemănător cu cel pe care Alex Bodi i l-a oferit la logodnă.

Dar tot inel cu diamante e, și tot are o valoare considerabilă.

Cea mai iubită divă

Și ea a avut grijă să îi ofere un cadou personalizat iubitului ei.  Pe comandă specială, Bodi a primit de la iubită un halat alb, Versace. Acesta e brodat, pe spate, cu litere de aur: DR (inițialele ei) o inimă și A. Bodi.  De gustibus…

Cei doi au ciocnit șampanie scumpă și s-au iubit. Iar Daria Radionova a avut grijă să „documenteze” atent fiecare gest de iubire. Și a distribuit imaginile pe internet, pentru ca toți fanii lor să știe cât sunt de fericiți împreună.

Mai amintim că anul trecut, cam pe vremea asta, Bianca și Bodi, care erau căsătoriți în acel moment s-au certat tare. Motiv pentru care blondina  și-a schimbat numele pe rețelele sociale, revenind la cel de fată, și i-a dat și unfollow consortului.

Sursa foto: Instagram

De ce s-a plâns Leonardo DiCaprio „amarnic” de sărutul din Titanic. E pe bune!