De ce s-a plâns Leonardo DiCaprio „amarnic” de sărutul din Titanic. E pe bune!

De ce s-a plâns Leonardo DiCaprio „amarnic” de sărutul din Titanic. E pe bune!
Vă amintiți filmul la care generații întregi de adolescenți au plâns, Titanic. Emoții, iubire, doi protagoniști de care toată lumea era îndrăgostită. Publicul aștepta cu sufletul la gură sărutul care pecetluia marea dragoste dintre cei doi. Însă nu era ceva pe care DiCaprio să îl urască mai mult.

A fost nevoie să treacă enorm de mulți ani pentru ca să iasă la iveală de ce s-a plâns Leonardo DiCaprio „amarnic” de sărutul din Titanic. Povestea e reală și a fost, în final, confirmată de amândouă starurile, DiCaprio și Kate Winslet.

Când Leonardo DiCaprio era un tânăr adult, legiuni de adolescenți din întreaga lume erau îndrăgostiți de el. Un număr impresionant de tineri visa cum ar fi să-l sărute pe tânărul actor. Cumva și-au trăit visul savurând celebra scenă a sărutului din Titanic. Totul părea perfect din sala de cinema. Cei doi îndrăgostiți își consumau relația. Era perfect. Dar lucrurile nu au stat deloc așa.

Titanic a fost filmul cu cele mai mari încasări din istorie la lansare și a fost nevoie de mulți ani pentru a fi depășit. Oamenii probabil nu vor uita niciodată acel film și nici faptul că DiCaprio a jucat în el. Întrucât Titanic este un film atât de important, nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni că mulți oameni vor asocia întotdeauna vedetele de top ale filmului.

Din fericire, DiCaprio și Kate Winslet au o mare cantitate de chimie pe ecran și a fost clar că cei doi actori sunt prieteni apropiați cărora le place să lucreze împreună. Având în vedere acest lucru, este logic că cei doi actori au continuat să joace împreună într-un alt film, Revolutionary Road din 2008, și se pare că vor lucra împreună din nou în viitor.

De ce s-a plâns Leonardo DiCaprio „amarnic” de sărutul din Titanic

Dar oricât de bine se înțeleg, scena sărutului din Titanic le-a dat mari bătăi de cap. În timpul unui interviu din 2004 cu Oprah Winfrey, lui Leonardo DiCaprio i s-a cerut să numească cel mai mult actrița pe care i-a plăcut să o sărute într-un film. Spre ușurarea fanilor Titanic, DiCaprio a menționat-o pe Kate Winslet.

Dar, un an mai târziu, în timp ce Leonardo DiCaprio și Kate Winslet participau la premiile SAG din 2005, ea a dat un interviu devastator, pentru Extra și a pus la îndoială plăcerea lui DiCaprio de a o săruta în Titanic. „Pot să-ți spun chiar acum că a urât acea scenă”, a declarat Winslet. Vedeta a amintit că acesta se lamenta amarnic pentru scenele respective.

Pus în fața declarațiilor partenerei de film DiCaprio a negat inițial. Apoi a recunoscut aparent că există ceva adevăr în comentariul ei. El a ținut să explice că singurul motiv pentru care nu-i plăcea să filmeze acele scene, nu are legătură cu partenerul. Motivul e că cei doi purtau machiaje diferite. Care din cauza apropierii se amestecau, iar pentru fiecare dublă, machiajul trebuia refăcut, ceea ce lua mult timp.

Sursa foto: Instagram

Povestea celui mai frumos cântec de dragoste: „Je t’aime … moi non plus”, scris pentru Brigitte Bardot