Anamaria Prodan, dezlănțuită după marea trădare. A ieșit cu alte declarații incendiare despre Reghecampf

Anamaria Prodan, dezlănțuită după marea trădare. A ieșit cu alte declarații incendiare despre Reghecampf
Prin ce a trecut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf nu poate să uite niciodată. Impresara nu se lasă.

A fost atât de mult umilită, încât vrea să știe toată lumea cine este Laurențiu Reghecampf cu adevărat.

Anamaria Prodan, dezlănțuită după marea trădare. A ieșit cu alte declarații incendiare despre Reghecampf

Într-o intervenție la Realitatea sportivă, Anamaria Prodan continuă telenovela divorțului de Reghecampf. Impresara spune că povestea cu antrenorul Craiovei e demnă de un film sau de o carte. Ea s-a gândit chiar să adune toate dovezile și să scoată un volum. Să știe toată lumea pe cine a avut lângă ea.

Impresara spune că a rămas fără cuvinte când a aflat câți bani i-a transferat Reghecampf amantei Corina, dar nu se aștepta ca el să plece de acasă. În plus, tot antrenorul a fost cel care s-a întors de câteva ori și a promis că va fi totul ca la început. Iar la patru zile după ce și-au jurat credință veșnică pentru a doua oară, dus a fost. Ceea ce o doare cel mai mult pe Anamaria este că bărbatul pe care l-a considerat soarele ei, a planificat totul.

„După 4 zile omul a fugit definitiv cam cu tot ce putea prinde ca hoțul la drum de seară”

“A trebuit să mă repliez să caut toate probele, noi eram orbi îl vedeam pe el. ‘Laur să nu cumva să ne pomenim cu asta, de ce i-ai transferat banii ăsteia’?, i-am zis. Înseamnă că noi stăm și ne uităm, o iubești, foarte bine, ai făcut un copil, nicio problemă. Dar să ajungi așa? A fost Pițurcă cu Vica, dar nu și-a părăsit nevasta, a plătit pensie alimentară.

El a planificat totul, aici e durerea, nu există crima perfectă, când te dai pe mâna proștilor e vai de vai. Având contract de muncă într-o țară arabă, i se vira salariul în cont, ulterior își aduce copiii și familia. Eu nu puteam să fiu pe contul din Dubai, avocații pe care el îi are, e uluitor că primește sfaturi cumplite.

Cum să spui ‘sunt conturile mele fac ce vreau’? Eu nu am știut că transferă bani, eu nu mi-am verificat soțul niciodată. (…) Reghecampf s-a întors acasă de vreo 5-6 ori, am sărbătorit 15 ani de căsătorie în acte pe 1 iunie, chiar de Ziua Copiilor. Și am hotărât să mergem dar tati se va revanșa toată viața alături de voi. A greșit cumplit. Probabil ăla a fost apogeul când tu îți jurai credință că sărbătoreai nunta ca amanta să îți facă probleme să sune pe la prieteni. După 4 zile omul a fugit definitiv cam cu tot ce putea prinde ca hoțul la drum de seară”, a povestit Anamaria Prodan, cu 3 zile înainte de prima înfățișare în procesul de divorț.

Din ultimele ei declarații se vede că este marcată de ce i s-a întâmplat. „Este ireal, eu aș face un film, o poveste care pusă cap la cap te face să nu mai ai încredere în omul de lângă tine. Ăsta o să fie următorul meu pas, o să pun toate aceste dovezi într-o carte: cum l-am demascat pe Reghecampf, și pentru amantă”, s-a destăinuit blonda.

„Amanta ta dispare și poate să facă pușcărie, iar tu ești nenorocit pe viață”

Pentru că s-a săturat de atâta bătaie de joc, Anamaria Prodan a deschis dosar și a început în Dubai urmărirea penală împotriva celor doi amorezi. „Vezi că a început urmărirea penală în Dubai. Acolo am totul. Cum a început, s-au făcut doi ani și am vrut să îmi angajez avocat…

Amanta ta dispare și poate să facă pușcărie, iar tu ești nenorocit pe viață, îi ziceam. Dar nu puteam să îi fac așa ceva, o ascundea. Femeia cu cardurile (îi spunea): i-ai făcut ziua lui nevastă-ta, te penalizez. Și dacă mă mai căsătoresc de zece ori, nu o să fac nenorocirile pe care le-a făcut Reghecampf”, a mai spus vedeta la Realitatea sportivă.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre