Anamaria Prodan dezlănțuită împotriva lui Reghecampf. Spune că e „papagalul României” și-l amenință cu pușcăria

Anamaria Prodan dezlănțuită împotriva lui Reghecampf. Spune că e „papagalul României” și-l amenință cu pușcăria
Replica Anei Maria Prodan la atacul dur al lui Reghecampf din promo-ul lui Măruță nu s-a lăsat mult așteptat. Nevasta oficială, încă, a sărit și l-a mai făcut o dată praf pe „Soare”. A arătat și ea cine și cum a produs bani în căsnicia lor.

În ultimul articol despre telenovela divorțului, publicat în această dimineață, scriam că va veni urgent și răspunsul Aneimaria Prodan la declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf. Era greu de crezut că apriga impresară va trece cu vedere asemenea episod.

Spunea antrenorul Reghecampf la microfonul lui Măruță: „Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că «sunt banii mamei». Pe bune?! Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile. E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât și face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”.

Apoi a continuat, aducând-o în miezul discuției pe iubita Corina.

„Ce treabă are ea cu Corina? Știe că ea nu are nicio implicare. Sunt foarte fericit acum, o iubesc pe Corina și vom avea un băiat împreună. Pentru mine, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Mi-aș dori ca și Ana să aibă parte de asta. Dacă ar avea o relație, probabil aș fi cel mai fericit om din lume. Probabil atunci s-ar potoli”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a luat foc. „Care zeci de milioane?! Îmi vine să vomit”

Impresara a izbucnit la Antena Star și l-a atacat la rându-i pe antrenor. Ea l-a amenințat că va face publice contractele pe care Reghe le-a avut cu echipele pe care le-a antrenat în Golf.

„Tac din gură de rușinea lui. Noi nu munceam noi pentru banii ăia? Știi ce spune prin oraș? Zice «Ana n-a muncit o zi în viața ei, nu știe să facă bani. Eu pot să transfer banii oricând». Nu poți, prietenul meu. Nu ai cum să transferi banii în contul Corinei.

Eu încă aflu acum despre tot felul de nenorociri, găsesc transferuri din contul nostru în contul Corinei. Care zeci de milioane?! Hai să terminăm cu milioane de euro câștigate de Reghecampf. El și echipa lui luau 1,9 milioane de euro. Te rog eu, lasă-mă. Îmi vine să vomit. L-au dat afară și nu știam ce să mai facem. A stat 7 luni pe bară și nu-l mai voia nimeni.

Care câștiguri? Vrei să scot contractele lui? Îi ceream eu voie lui Reghecampf? Eu mi-am luat genți singură. Beleaua era că îmi lua gențile și ceasurile ca să le dea altora”, a spus, nervoasă, Ana la postul tv Antena Stars.

Soția înșelată spune despre Reghecampf că a ajuns „ultimul papagal al României”

Din nou, Anamaria Prodan se arată deranjată de faptul că băiatul ei și a lui Reghe, Bebeto, este băgat în discursul tatălui. Și îi aduce acestuia un noian de acuzații, unele extrem de „colorate”.

„Nu vine să-și vadă copilul. M-am rugat de el să vină, dar a zis că nu are ce să caute. Omul a luat-o razna din cauza femeilor. Eu îl apăram în trecut pentru că era tatăl copilului meu. Îi ziceam «Bă băiatule, o să te duci din ce în ce mai jos. Nu poți să te faci de râs, nu poți să te uiți la nevestele jucătorilor».

Speram că se gândește că face 50 de ani și că e penibil. Îl dădeam de multă vreme afară, dar m-am gândit la copil. El știa doar să facă toate nenorocirile și să urmărească soțiile jucătorilor. Asta e educația lui. E jenant să nu ai pic de mândrie și să râdă toți de tine. El a trăit dirijat de mine. Pe el l-au marcat multe prostituate.

Fiul meu primește poze cu iubita tatălui lui dezbrăcată prin cluburi. Nu se poate așa ceva! Eu i-am zis să nu se facă de rahat în fața României, că el trebuie să fie un exemplu pentru jucătorii lui.

Ești ultimul papagal al României. De aceea îl strigă lumea «Limbă de aur» sau «Gâsca de aur».

Eu sunt Anamaria Prodan. Dacă vreau să-l batjocoresc, nu mai iese din casă. Și fiul meu zice «Lasă-l, mamă, că e terminat, săracul»”, a fost discursul Anei Prodan la Antena Stars.

Nu a uitat-o nici pe amanta Corina, despre care crede că-l dirijează pe fostul ei bărbat.

„Eu nici nu citesc ce delirează omul. E jenant că are tupeul să vorbească. E împins în față să vorbească de fetița asta, care-l are la mână cu multe. E disperat. E băgat în rahat. Când se va sparge buba la el, se va duce la pușcărie. Ne e rușine cumplită de omul ăsta”.

Vom vedea ce se va întâmpla și după ce, mâine, Măruță va difuza toată emisiunea cu declarațiile lui Laurențiu Reghecampf pe youtube.

Recomandarile noastre