Anamaria Prodan l-a taxat grav pe fostul soț. „Pe partea asta, pe ce a făcut, au fost pumni si picioare”, dar s-a amuzat de „Evoluția lui Reghiță”

Anamaria Prodan l-a taxat grav pe fostul soț. „Pe partea asta, pe ce a făcut, au fost pumni si picioare”, dar s-a amuzat de „Evoluția lui Reghiță”
La scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a postat pe contul de socializare cadoul pentru amanta Corina, a venit și prima reacție a Anamariei Prodan.

În timp ce Laurențiu Reghecampf îi cântă în strună noii iubite, Anamaria Prodan e din ce în ce mai scârbită de gesturile lui.

Anamaria Prodan l-a taxat grav pe fostul soț. S-a amuzat de „Evoluția lui Reghiță”

După ce Reghecampf s-a lăudat pe rețelele de socializare cu tortul său cu fluturași și fotografia amantei însărcinată, a venit și prima reacție a fostei soții. Anamaria Prodan a postat, la rândul său, un colaj de fotografii pe Instagram format din uriașul tort de la nunta lor de 15 ani, cel pentru aniversarea Corinei și… o gogoașă.

Și s-a amuzat de cât de mult a decăzut fostul soț: „Evoluția lui Reghiță! Anul 1, anul 2 și anul viitor. Hap după dulap sau în dulap”, a scris vedeta. Corina Caciuc a schimba prefixul pe 16 februarie, când a împlinit 30 de primăveri, iar Reghecampf i-a făcut o surpriză, comandând un tort personalizat și un buchet de flori.

„Acolo s-a stricat căruța pentru mine. Nu ai cum să-ți bați joc de copilul meu”

Înainte de a face aceste ultime declarații, încărcate de umor până la urmă, Anamaria Prodan lansase un alt atac dur la adresa soțului ei, într-o emisiune în direct la Realitatea Sportivă. Acolo și-a apărat ca o leoaică puiul, pe Bebeto.

„L-am iubit enorm, a fost aerul nostru. Când l-am numit «Soarele nostru», toată lumea râdea. Noi așa l-am considerat. Îmi e foarte greu să vorbesc acum despre el de azi si omul de atunci. Nu are nicio legatură.

Ce ar putea să te facă pe pământul ăsta, vorbim de la femei, beții, droguri, ce te poate face pe tine să nu-ți vezi copilul, trimis de mine cu șoferul la Craiova, un minut? La copilul meu… El știe că acolo s-a stricat căruța pentru mine. Nu ai cum să-ți bați joc de copilul meu. Nu ai cum să-mi pui copilul să râdă lumea de el.

Tu îți bați joc de copiii mei, de fetele mele, de Luca, târându-l prin mizeria ta în Grecia, când tu ziceai că ești în Grecia și te rogi, dar tu erai cu amanta? Nu e suficient câte nemernicii ai făcut?

Ai ajuns să iei copilul și să-l târăști după tine cu amanta? El s-a ascuns prin pădure, prin toate cotloanele Bucureștiului, dar copilul meu l-a găsit. Pe partea asta, pe ce a făcut, au fost pumni si picioare.

A trebuit să mă repliez singură și să mă duc în Dubai să întreb lumea. Noi eram orbi. Toate mesajele noastre sunt: «Ok, ai greșit. Te are asta la mână cu ceva?». «Nu! Am șters tot. Nu, te rog nu mă mai întreba, am greșit»! Păi înseamnă că e ceva acolo și stăm toți și organele de poliție să ne uităm”, a spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre