Anamaria Prodan face o alianță neprevăzută. O să bubuie politica românească

Anamaria Prodan face o alianță neprevăzută. O să bubuie politica românească
Anamaria Prodan e mai hotărâtă ca niciodată să demonstreze tuturor că poate să schimbe totul în politică.

Femeie puternică și hotărâtă, Anamaria Prodan vrea să se impună în politică, de aceea a bătut palma cu o voce sonoră a României.

Anamaria Prodan surprinde din nou. O să bubuie politica românească

Fiica regretatei Ionela Prodan are gânduri mari în politică, de aceea vrea să facă o alianță cu războinica Diana Șoșoacă. Cele două au făcut și o fotografie împreună, care a rupt internetul în două. „Surprize, surprize…. Câtă putere și demnitate există aici?”, a scris Anamaria Prodan în dreptul pozei.

Ea s-a înscris în partidul înființat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, Alianța pentru Patrie și vrea să se dedice luptei femeilor din România. Vedeta spune că nu se lasă până ce nu va duce proiectul la capăt. A făcut și primul pas, având prima conferință din postura de vicepreședinte al Alianței pentru Patrie.

 

„Am fost lider de audiența și am făcut istorie”

„Când am intrat în lumea fotbalului, am promis că fac istorie. Și am făcut! Transferurile fabuloase pe care le-am realizat de-a lungul anilor, rezultatele pe care le-am obținut într-o lume dominată de bărbați, îmi sunt martori. Când am intrat în televiziune, am promis să fac istorie. Iar voi știți: prin reality show urile mele și prin toate emisiunile în care m-am implicat, am fost lider de audiența și am făcut istorie!

„Am avut prima conferință de presă din poziția de vicepreședintă a Alianței Pentru Patrie”

Acum, am intrat în politică și, din nou, am promis. Am promis că voi mișca lucrurile și legile pentru ca femeilor românce să le fie mai bine. Astăzi, am făcut primul pas pe drumul în politică: am avut prima conferință de presă din poziția de vicepreședintă a Alianței Pentru Patrie și președintă a Organizației de Femei a A.P.P. Așa cum am spus de bun început, voi duce, acest proiect, împreună cu voi, până la capăt!”, a transmis Anamaria Prodan.