Așa mamă, așa fiică: Senatoarea Diana Șoșoacă și Alice Florescu, mai războinice ca niciodată

Așa mamă, așa fiică: Senatoarea Diana Șoșoacă și Alice Florescu, mai războinice ca niciodată
Diana Șoșoacă și mama sa, Alice Florescu, seamănă ca două picături de apă. Femeile știu ce vor de la viață.

Diana Șoșoacă și mama sa, Alice Florescu se luptă din răsputeri ca să demonstreze României cât de valoroase sunt.

Așa mamă, așa fiică. Senatoarea Diana Șoșoacă și Alice Florescu, mai războinice ca niciodată

Diana Șoșoacă nu se sperie de nimic și, grație meseriei de avocat dar și caracterului său, vrea să înfrunte statul român cu orice ocazie. Nici mama sa, Alice Florescu, nu se lasă mai prejos. Potrivit Fanatik, în luna aceasta, femeia a dat în judecată Ministerul Sănătății. Senatoarea a mărturisit că mama sa, care este medic primar de obstetrică-ginecologie la Spitalul Clinic Colentina, a fost și va fi un exemplu pentru ea, iar tot ce i-a spus de-a lungul vremii s-a adeverit.

„A fost un fel de George Sand al vremurilor noastre, o Ecaterina Teodoroiu”

„Pe mama am văzut-o mereu luptând. Fiind o femeie superbă, de o frumusețe răpitoare, evident că prima acest aspect, deși este o femeie extrem de erudită, emancipată, a fost un fel de George Sand al vremurilor noastre, o Ecaterina Teodoroiu. Știu că pentru dreptate chiar a ajuns la Cabinetul 2, adică la Ceaușeasca.

Mama învăța non-stop și asta face și acum. În asta clar am copiat-o! Mi-a spus mereu: Învață, învață cât poți de mult. Citește, fii cultă, fii deșteaptă, fii inteligentă. Frumusețea îți va crea numai neplăceri, nu este un atu în această lume. Mulți vor considera că ești doar ceea ce se vede și va trebui să ieși în evidență cu mai mult decât atât.

Să fii stăpână pe tine, să nu depinzi niciodată de nimeni, cu atât mai puțin de un bărbat, pentru că te va sclaviza. Fii tu propria-ți stăpână, fă-ți o profesie sigură pe care s-o iubești și să fii printre cei mai buni. Nu te baza pe frumusețe. După 5 minute de privit, trebuie să și vorbești!”, a spus senatoarea Șoșoacă.

„M-au plictisit cu reacțiile lor confuze”

Mama Dianei Șoșoacă este în prezent căsătorie cu un cetățean francez. Femeia spune că a renunțat la ceilalți doi bărbați pentru că gelozia le luase mințile. „Draga mea, ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au plictisit cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit gelozie. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut uzul raţiunii.

Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, a mărturisit Alice Florescu. Anul trecut, Șoșoacă și mama sa au dat în judecată Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor. Motivul? Vor să câștige un teren de 7.700 mp aflat în Otopeni, moștenit împreună cu rudele. Deocamdată, judecătorii nu au dat decizia finală.

Sursă foto: digi24