Anamaria Prodan îl fierbe pe Reghecampf sau le servește fanilor din iubirea ei secretă? Azi-noapte a mai postat o fotografie cu suspans

Anamaria Prodan îl fierbe pe Reghecampf sau le servește fanilor din iubirea ei secretă? Azi-noapte a mai postat o fotografie cu suspans
După luni de zile în care a suferit enorm și a sperat că soțul ei mult iubit va înțelege cât de mult a greșit și va reveni în sânul familiei, Anamaria Prodan pare că s-a reorientat.

S-a terminat cu telenovela Prodan-Reghecampf. Anamaria a pus punct trecutului, iar viitorul se arată promițător, după cum declară.

Anamaria Prodan îl fierbe pe Reghecampf sau le servește fanilor din iubirea ei secretă? Azi-noapte a mai postat o fotografie cu suspans

Aprilie este o lună grea pentru Anamaria Prodan, pentru că se va despărți oficial de Laurențiu Reghecampf. Amândoi vor să fie liberi cât mai repede posibil. Antrenorul Craiovei așteaptă să i se nască cel de-al treilea copil, iar cea mai sexy blondă din fotbalul românesc a spus că e îndrăgostită de un bărbat potent, din Emiratele Arabe.

Azi-noapte, ea a postat o fotografie pe contul de socializare, în care apare la braț alături de o persoană îmbrăcată în portul tradițional din Dubai, ambii fiind imortalizați din spate. Nu a dat relații despre cine e în poză. Așa că se ridică mai multe întrebări pentru cei care o urmăresc.

1. Poate fi vorba de iubitul pe care încă nu vrea să-l arate nimănui?

2. E posibil ca în acea cameră să fie chiar o femeie deghizată?

3. Cu cine s-a fotografiat impresara?

4. Oare de ce vrea Anamaria Prodan să convingă lumea că deja are o relație? Nu cumva se gândește că-l va face pe Reghecampf cu adevărat gelos? Nimeni nu poate ști adevărul în acest moment, dar comentariile vor curge.

După ce a lăsat să plutească enigma, Anamaria Prodan a revenit, mai târziu, cu o explicație. „E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial, să spun gata sunt cuplată, nu. Este un bărbat care îmi place în mod desosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român”, a spus Anamaria Prodan, pe rețelele sociale.

„Dacă nu este perfect pentru copiii mei…”

Invitată în cadrul podcast-ului ,,Fiță cu Adiță”, Anamaria a spus că bărbatul de care-i place a promis că o va aștepta până divorțează. Ceea ce e un lucru demn de toată lauda. Pe de altă parte însă, afacerista a pus punctul pe I, explicând ce trebuie să facă un mascul care vrea să fie alături de ea.

Și e un lucru extrem de important, peste care nu va trece niciodată.

,,Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-mi iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram