Anamaria Prodan întinde scandalul în America. Spune clar de ce l-a reclamat acolo pe Reghecampf și amenință iar

Anamaria Prodan întinde scandalul în America. Spune clar de ce l-a reclamat acolo pe Reghecampf și amenință iar
Divorțul momentului, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă cu multă rufe spălate în public. Noi acuzații grave au fost făcute de impresară.

Anamaria Prodan își acuză în curând fostul soț că a furat și că a dat publicității dosarul ei medical. Impresara susține că antrenorul de la Universitatea Craiova ar fi făcut publice informații secrete care țin de intimitatea ei. Ca atare, vedeta a alertat autoritățile din Statele Unite, pentru că este cetățean american.

„Am auzit în oraș că el și amanta lui arată dosarul meu medical și îl prezintă și avocaților lor. Nu știu dacă este adevărat că îl arată în oraș, ceea ce știu 100% e că mi-a furat dosarul medical care era top-secret și m-a amenințat că-l va arata tuturor. Sper că această nebunie pe care o face să nu fie adevărată, să nu cumva să arate dosarul meu.

L-am rugat printr-un email să-l aducă acasă în 24 de ore pentru că această este cea mai mare prostie pe care o poate face un om în viață lui – să se îngroape furând un dosar medical care este numai și numai pentru pacient și nu are voie să-l atingă, darămite să-l dea amantei și să-l prezinte peste tot.

Eu sper din tot sufletul că oamenii să vorbească prostii în oraș sau să facă glume pentru că dacă așa ceva s-a întâmplat și avocatul lui a pus mâna pe dosarul meu sau dacă a avut această discuție să se folosească dosarul meu fără aprobarea mea și să se arate la lume în oraș, să circule pe alte site-uri, atunci e o gravă problema pentru Reghe. Și atunci, nu că nu-l iert eu, dar n-o să-l ierte sistemul american”, a povestit Anamaria Prodan potrivit Realitateasportiva.net.

Laurențiu Reghecampf riscă să aibă mari probleme cu autoritățile americane

Anamaria Prodan susține că antrenorul craiovenilor poate să aibă mari probleme în America. „Probabil că s-a întrecut orice măsură, probabil că are atâta presiune pe el din partea amantei sau a mai știu eu cui să ne facă rău, mie și familiei mele. Dar eu cred că e timpul să se astâmpere pentru că eu, din respect pentru că este tatăl copilului meu, încă nu am acționat pe multe din spețele pe care le am deja cu dovezi, legal.

Dar eu deja mi-am anunțat avocații din SUA care au făcut mai departe plângerile pentru faptul că dosarul meu a fost luat de el personal. De foarte multă vreme îl rog să-mi aducă dosarul medical înapoi pentru că nu are voie să îl atingă. Știu când l-a sustras, sper să nu cumva să facă asemenea greșeli pentru că nimic nu se mai poate întoarce, odată ce este pornit”, a mai mărturisit Anamaria Prodan, potrivit Realitateasportiva.net.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre