Anamaria Prodan îi deschide un nou dosar penal lui Reghecampf. „Copiii vor test de paternitate”

Anamaria Prodan îi deschide un nou dosar penal lui Reghecampf. „Copiii vor test de paternitate”
Declarațiile pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut în podcast-ul lui Cătălin Măruță îl vor costa grav, zice fosta nevastă.

Anamaria Prodan s-a simțit umilită de vorbele lui Reghecampf. Afacerista a luat taurul de coarne.

Anamaria Prodan îi deschide un nou dosar penal lui Reghecampf

A început războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Diva din fotbalul românesc e șocată de tot ceea ce a auzit că s-a spus despre ea și nu va lăsa deloc treaba așa. Ce urmează? Ca pe numele lui Laurențiu Reghecampf să fie deschis un nou dosar penal. Totul a început după ce Reghe a afirmat că fosta soție i-ar fi spart iCloud-ul.

„Ți-ai bătut joc de două familii”

„Să vină copiii mei acasă să spună că ar trebui să-i spunem să facă un test de paternitate? Doamne ferește de așa ceva. Îmi este rușine de tot ceea ce se întâmplă. E fericit. Normal, asta este lumea lui. Dar dacă tu ești fericit, oprește-te! Măcar din bun simț pentru ce ai făcut. Că ți-ai bătut joc de două familii din viața ta și ai ajuns un bunic la 50 de ani, lângă o fată de 29 de ani, cu trecutul pe care-l are, sărăcuța. Și mai faci și figuri? Și mai ai și tupeu să vorbești urât de mine?

„Sună lumea din oraș. Îi amenință pe toți că îi bagă în portbagaj”

Ajung eu, Anamaria Prodan să mă sune băieții de oraș să-mi spună „ăsta mă sună, mă amenință că mă cheamă la proces să zic eu de tine nu știu ce … că ai bătut pe nu știu cine, că erai cu Alexa”. Îți dai seama cu ce se ocupă băiatul ăsta? Îi deschid un nou dosar penal în primul rând pentru faptul că a zis că i-am spart icloud-ul, că sunt cel mai bun hacker de pe pământ.

Doi la mână, plângere penală pentru ceea ce face acum, că sună lumea din oraș. Îi amenință pe toți că îi bagă în portbagaj. Omul ăsta a ajuns într-un hal… amenință femei că le bagă în portbagaj, că le scoate amintirile. Femeile au amintiri cu iubita lui, ce să facem? Ce să facem noi dacă fetele astea mergeau împreună cu iubita lui și știau?”, a spus Anamaria Prodan pe contul de Tiktok.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre