Cum trăiesc familiile în România, subiect de film. Când se lansează serialul

Cum trăiesc familiile în România, subiect de film. Când se lansează serialul
O antologie de povești inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească, serialul „Povești de familie” va avea premiera luni, 2 august, de la ora 14:00, la Antena 1.

Cum trăiesc familiile în România a devenit subiect de film. Bazat pe formatul internațional „La Rosa de Guadalupe”, „Povești de familie” este o serie despre familia și societatea contemporană românească. În modul cel mai curajos seria își propune nu doar să prezinte problemele actuale din realitatea de zi cu zi, ci și soluții realiste de rezolvare a lor.

Cum trăiesc familiile în România

Fiecare episod difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, începând cu data de 2 august, abordează în mod original subiecte dificile. Amintim aici bullying-ul, relațiile din sânul familiilor sau violența domestică. Dar și diferențele sociale sau efectele migrației. „Conceput ca un serial atât pentru părinți, cât și pentru copii, serialul reunește personaje și subiecte care reflectă diversitatea familiilor din România. Acesta abordează subiecte în care cele mai multe persoane se regăsesc”, transmit reprezentanții postului TV.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, cei de acasă se pot regăsi în „Povești de familie”. Și, cel mai impotant, ar putea descoperi o sursă de inspirație în rezolvarea propriilor probleme.

Sursa foto: Antena 1

De ce durează o ședință de psihoterapie 45 – 50 de minute. Evident, are legătură cu Freud, dar nu chiar cum v-ați imagina

Recomandarile noastre