Anamaria Prodan șochează iar. „Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă”

Anamaria Prodan șochează iar. „Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă”
A devenit Laurențiu Reghecampf periculos? Din ceea ce spune Anamaria Prodan, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va fi, cu siguranță, cu scântei. Antrenorul Craiovei e nervos tare.

Anamaria Prodan șochează. „Primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă”. A cerut ordin de restricție

În emisiunea lui Cristi Brancu, Anamaria Prodan n-a mai suportat și a spus tot ce are pe suflet. Diva fotbalului românesc susține că primește zeci de telefoane cu amenințări din partea lui Laurențiu Reghecampf care ar fi ajuns să spună că… „ne omoară în casă”. În această situație, afacerista a cerut ordin de restricție împotriva fostului ei „soare”.

„Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă”

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine să stăm departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă.

Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, caută să mă denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, s-a destăinuit impresara.

Și, totuși, îl iubește pe fostul…

Anamaria Prodan a luat foc după declarațiile pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut în podcast-ul lui Cătălin Măruță. La scurt timp, blonda a ieșit pe diferite posturi de televiziune și a încercat să lămurească situația, adresându-i cuvinte grele fostului său soț.

În ciuda acestei situații neplăcute, sexy impresara a produs un moment de șoc atunci când, într-un interviu tv, a recunoscut că îl mai iubește pe Reghecampf. A explicat, însă, rapid că nu e vorba de bărbatul pe care-l „vede astăzi toată România”. „Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Dar nu iubesc tot ce vede astăzi toată România”, a spus Anamaria Prodan la Acces Direct.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre