Unde s-a pozat Anamaria după ce Reghe i-a spus că l-a supărat pe șeic. Palmă mai mare nici că se putea!

Unde s-a pozat Anamaria după ce Reghe i-a spus că l-a supărat pe șeic. Palmă mai mare nici că se putea!
Am descoperit ce fotografii ar fi putut să-l supere pe șeicul pomenit de Reghecampf în podcastul lui Măruță. Anamaria Prodan, în costum de baie, iar pe fundal se vedea clădirea Burj Al Arab, un simbol pentru Dubai.

Printre multe altele spuse, Laurențiu Reghecampf s-a plâns de pozele în care Anamaria apărea stând la plajă sau în piscina vilei pe care o aveau închiriată în Dubai. Evident, era în costum de baie care îi punea în valoare trupul frumos. Și, culmea, nu era întotdeauna singură, ci și împreună cu Laurențiu si cu copiii.

Posta fotografiile pe Instagram și așa ajungeau și în presa din România. Unele, însă, l-au deranjat pe șeicul din Dubai, despre care oameni din sport zic că ar fi vorba de președintele clubului Al-Wasl, unde a antrenat Reghecampf până la începutul anului 2021.

„La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai. În spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis șeicul (președintele): ”Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta”.

 

Foto: La piscina din curtea vilei, Anamaria se bronza, dar și privea spre clădirea Burj Al Arab, care se vede drept în față

Imaginile pe care impresara de fotbaliști le-a făcut publice pe contul ei de Instagram au apărut și în presa din România, chiar la începutul pandemiei, în martie 2020. În unele fotografii, așa cum se vede mai sus, era și Laurențiu Reghecampf, care nu părea în suferință.

Răzbunarea Aneimaria Prodan pentru afront

Antrenorul a venit acasă și i-a semnalat Anei că produce o supărare cu pozele ei sexy și că ar trebui să înceteze.

„I-am spus. Anamaria a răspuns: `Ce treabă are cu contul meu, e privat`. I-am explicat că e președintele clubului, că o să avem de suferit. N-a interesat-o. M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea”, a mai adăugat Reghecampf.

Atât el, cât și copiii i-ar fi transmis impresarei că fotografiile postate de ea sunt deplasate, a susținut Reghe în același podcast.

„Și fetele i-au zis. Nu e normal. Cu ce te ajută? Faci bani pe Instagram? Ai făcut ceva, ai semnat vreun contract ca să te pozezi așa?

Și Bebe de multe ori îi spunea: `Mama, nu e ok`. Fiecare ieșire a noastră, la restaurant, oriunde, era cu 25 de poze. Nu puteai să bagi sarmaua în gură că trebuia să faci poze. Știu de ce făcea așa, dar țin pentru noi”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

În schimb, Anamaria Prodan nu a uitat dojenile șeicului și ale soțului după cât se pare. La începutul lunii august 2021, când deja „Soarele” o părăsise pentru Corina, dar ea încă îl apăra ca o leoaică în fața jurnaliștilor, a făcut un drum până în Dubai. Iar de acolo a făcut senzație cu pozele pe care le-a postat pe Instagram.

Anamaria Prodan s-a cazat la un hotel de unde avea panoramă fix pe cel mai mare simbol al Dubaiului: Burj Halifa, cel mai înalt zgârie-nori din lume. Și a tras de acolo niște pozeee…

Bineînțeles că le-a pus pe Instagramul ei ca să le vadă și soțul plecat cu amanta, și șeicul/președinte de la Al Wasl. În fond, președintele clubului îl dăduse pe „Soarele” ei afară de la echipă, ne mai prelungindu-i contractul.

Iar ieri, după ce l-a auzit pe Laurențiu Reghecampf spunându-i lui Măruță despre reproșuri, a postat o replică pe pagina ei.

„Eu îmi permit să fac poze în lenjerie, Reghe Limbă de Aur, căci nu-s escortă de lux (de stradă)”, a scris Anamara Prodan pe contul ei de Instagram.

Ce istorie de antrenor are în spate Reghecampf în Emirate

Nu știm ce bani a câștigat antrenorul Laurențiu Reghecampf când a antrenat în Emirate sau dacă Anamaria ținea casa cu bani moșteniți de la mama, așa cum susține. După intervenția lui Gigi Becali de ieri, care declara că Reghe nu i-a dat niciun ban – nu 800.000 de euro! – ca să-l lase să plece la Al Hilal, în 2014, am căutat în presa sportivă, să vedem performanțele fostului antrenor de la Steaua.

ProSport scria într-un articol din 21 octombrie 2020: „Laurențiu Reghecampf a antrenat de trei ori în Orientul Mijlociu, două dintre angajamentele sale terminându-se catastrofal.

La Al-Hilal, „Reghe” a intrat în istorie ca fiind primul antrenor român care a pregătit această grupare, fără să câștige vreun trofeu. Până la mandatul său, Ilie Balaci, Anghel Iordănescu și Cosmin Olăroiu, cei trei români care au trecut pe banca tehnică a lui Al-Hilal, au câștigat diferite trofee. „Reghe”, însă, a fost concediat după ce a pierdut două finale: Liga Campionilor Asiei și Cupa Coroanei Prințului.

La Al-Wahda din Emirate, fostul stelist a avut cea mai bună perioadă de până acum în acea regiune a lumii. A câștigat Cupa Ligii, Supercupa Emiratelor de două ori, iar în campionat a terminat pe locul 2, la finalul sezonului 2017-1018. În contul acestor rezultate, Laurențiu Reghecampf, a ajuns, ulterior, la Al-Wasl Dubai, o altă formație din Emirate.

„Reghe” a început să antreneze Al-Wasl pe 6 ianuarie 2019, însă tot mandatul său a fost un eșec. Publicația kooora.com arată că tehnicianul român a rămas la gruparea din Dubai până acum, salvat fiind de o clauză din contract, care a expirată în această lună”.

 

Recomandarile noastre