Nunta anului petrecută în Abu Dhabi i-a lăsat mască pe arabi. Vedetele noastre le-au arătat ce înseamnă spectacol. Video

Nunta anului petrecută în Abu Dhabi i-a lăsat mască pe arabi. Vedetele noastre le-au arătat ce înseamnă spectacol. Video
Nunta anului, dintre Cristian Burci și Elena Voinea, care a avul loc weekendul trecut în Emirate, i-a lăsat cu gura căscată pe arabi. Showul dat în cinstea mirilor a devenit subiect de discuție.

Cristian Burici și aleasa sa, Elena Voinea, au celebrat cununia în opulentul Ball Room al hotelului de 7 stele „Emirates Palace Hotel” din Abu-Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Locația exclusivistă este cunoscută ca centrul luxului la nivel mondial. La nunta anului au participat cele mai de top vedete de la noi, iar show-ul artistic a fost senzațional.

Nașul cuplului, omul de afaceri Nicolae Dumitru – Niro, a oferit mirilor un moment artistic adus special din România, susținut de Loredana Groza și Adrian Minune!

Cristian și Elena Burci

  • Ringul de dans a fost deschis de un grup de balerine, iar de atmosfera s-a ocupat Cătălin Măruță, pe post de MC.
  • Pe scenă a urcat Andra, care a interpretat cele mai romantice piese din repertoriu, apoi a intrat Loredana Groza și Nick Casciaro.
  • După miezul nopții, spectacolul a devenit incendiar: Adrian Minune a preluat microfonul și a făcut cântări cum numai la români mai vezi. Momentul i-a lăsat mască pe arabii din hotel, care nu au mai văzut așa chef.

Loredana Groza i-a amețit pe arabi cu frumusețea ei, Adi Minune le-a arătat cum se face un show adevărat, iar Andra i-a rupt cu vocea cristalină. Lumea bună din Abu Dhabi s-a declarat impresionată de români!

Valentina Pelinel a dansat pe ritmurile orientale aduse de Adrian Minune, în timp ce Cristi Borcea i-a făcut dedicații. „Valentina, fără tine nu trăiesc!”, i-a cântat manelistul, iar fostul patron de la Dinamo a dat câteva sute de euro pentru versurile frumoase.

Mireasa a avut coroniță de cristale pe cap, ca o prințesă. Rochia ei a fost superbă, împodobită cu mii de pietre.

Printre invitați s-au numărat și Virgil Ianțu, însoțit de soția și fiica sa. Dar și omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu,  plecat din România din cauze penale și stabilit în Israel.

 

Pentru oaspeți a fost pregătit un spectaculos meniu de către 20 bucătari, aduși de la Paris. Luxul și opulența arabă au dat o atmosferă fascinantă nunții, așa cum se observă și în filmări.

Recomandarile noastre