Loredana Groza a scos untul din finalistul preferat X Factor. L-a pus la cratiță chiar înainte de finală

Loredana Groza a scos untul din finalistul preferat X Factor. L-a pus la cratiță chiar înainte de finală
Loredana Groza e frumoasă, talentată și mare gospodină. Iar asta o știm dintotdeauna. Vedeta care nu contenește să ne uimească cu talentul și capacitatea de a se reinventa în permanență, este un adevărat chef.

Joi, Loredana Groza a dezvăluit că și-a ținut familia trează și a pus-o la treabă.  Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a distribuit pe rețelele sociale imagini din timpul acțiunii. Ea s-a apucat să pregătească bunătățile pentru masă. Iar pentru că vrea ca totul să fie perfect, ea însăși coordonează pregătirile. Obișnuită cu mese în cele mai simandicoase restaurante, Loredana Groza știe și să gătească, și o face ca o profesionistă.

Alături de invitatul ei italian, finalistul X Factor, Nick Casciaro,  au gătit carbonara, dar au degustat și din bunătățile gastronomiei românești. Toate, stropite cu vin roșu din belșug. Nick a preparat un meniu tipic italian, dar a și învățat de la Loredana cum să prepare mâncare românească autentică.

Loredana Groza și-a învățat finalistul preferat să prepare mămăligă

Artistă completă, Loredana nu s-a putut abține să nu ofere și unrecital, în timp ce dansa, în bucătărie, cu șorțul pe ea. Loredana și-a dus concurentul preferat acasă, și l-a pus la treabă, în bucătărie.

Dar l-a învățat și ea pe italian să mănânce românește. „Tochitură moldovenească cu mămăligă” a mărturisit Loredana Groza că a preparat pentru invitatul ei. Și l-a pus să învârtă mălaiul pe foc, ca să învețe sigur cum se face mămăliga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, este unul dintre finaliștii X Factor 2021. Italianul face parte din echipa Loredanei și a cucerit publicul cu vocea lui. Artista are încredere că tânărul va câștiga premiul de 100.000 de euro, în marea finală „X Factor” din 23 decembrie.