Exclusiv. Loredana Groza și-a pus toate diamantele la picioare

Exclusiv. Loredana Groza și-a pus toate diamantele la picioare
Loredana Groza este una din vedetele care își merită din plin acest nume. Este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. E de apreciat cum știe să se reinventeze și să își pună în valoare atuurile.

Toată lumea știe că Loredana Groza este extrem, de atentă la modul în care apare,  în public sau pe scenă. Are mereu ținute ireproșabile. Chiar și cele foarte tinerești și care lasă mult trup la vedere. Adevărul este că, la 51 de ani, Loredana are cu ce se lăuda. Corpul ei, antrenat constant  în sala sau pe terenul de sport, arată impecabil. Mulți ar spune că arată mult mai bine decât modelele filiforme care defilează pe catwalk.

Loredana Groza și-a pus toate diamantele la picioare

Loredanei Groza îi plac hainele de firmă și încălțările pe măsură. Ea are în garderobă  nenumărate piese de la marile case de modă. De la treninguri la rochii de seară. Iar pentru concerte, opțiunile Loredanei sunt clare. Ea trebuie să strălucească pe scenă și are grijă ce accesorii alege, tocmai pentru acest lucru.

Recent, Loredana Groza ne-a arătat care sunt ultimele achiziții cu care l-a întâmpinat pe Moș Nicolae. Diva și-a întregit colecția impresionantă de încălțăminte cu mai multe perechi de la Prada, toate încrustate cu cristale prețioase. Efectul bling-bling e asigurat, Loredana are mereu bun gust când își alege vestimentația.

Iar când vine vorba de accesorii, Loredana Groza alege întotdeauna ce i se potrivește. Ea adoră să poarte două inele masive din argint pe care sunt marcate cu litere imense, inițialele ei, L și G.

Pe de altă parte, ca să se mențină mereu tânără și frumoasă,  Loredana Groza mănâncă păstăi și boabe de edamame. Acestea sunt considerate o minune în bucătărie, datorită multiplelor proprietăți nutritive și beneficiilor pe care le aduc sănătății. Edamame sunt, de fapt, păstăi de soia verde, imatură.

Sursa foto: Instagram