Exclusiv. Deși are bani cu duiumul, Andra a primit un cadou pe care nu și-l putea permite! S-a bucurat ca un copil la vederea luxului suprem. Și asta nu e tot!

Exclusiv. Deși are bani cu duiumul, Andra a primit un cadou pe care nu și-l putea permite! S-a bucurat ca un copil la vederea luxului suprem. Și asta nu e tot!
Andra e în al 9-lea cer. De vineri se află într-una dintre cele mai exclusiviste locații de pe planetă și se bucură, ad literam, ca un copil. Luxul și opulența au dat-o pe spate pe artistă. Și asta nu e tot! Alături de ea se mai află o vedetă de rang înalt, care îi va ține companie în toată această experiență de neuitat.

Vocea magică a Andrei a dus-o pe aceasta în cele mai „imposibile” locuri. Deși are conturile doldora de bani, fiind una dintre cele mai bine plătite artiste din showbizul românesc, Andra abia acum a gustat din luxul adevărat. Cu siguranță nu reușise să vadă Abu Dhabi, un loc fabulos prin lux și opulență.

Artista a fost invitată să cânte la nunta miliardarului Cristian Burci cu frumoasa Elena Voinea, iar evenimentul are loc astăzi în Emiratele Unite. Mai exact, în capitala Abu Dhabi la exclusivistul hotel Emirates Palace.

Cristian Burci
Elena Voinea

Nunta anului a adunat crema României în Emirate!

Hotelul ales este unul de 7 stele, fiind clasat ca vârful luxului la nivel global. Practic, o noapte aici e una pe care foarte puțini și-o pot permite, dar totul e de o frumusețe aparte. Pentru nuntă au fost invitați din România multe familii de prieteni, printre care și artiștii preferați de cei doi miri: Andra și Loredana Groza!

Divele muzicii românești vor întreține atmosfera la nunta anului, însă înainte de a-și pune spectacolele în mișcare, ele au fost răsfățate ca adevăratele prințese.

Au fost cazate în uluitorul hotel unde au fost servite cu cele mai fine mâncăruri și băuturi, au avut parte de ședințe de spa și de tot răsfățul de 7 stele promis de acest hotel.

Entuziasmul celor două artiste a putut fi urmărit de întreaga comunitate de fani a celor două, pe Instagram, deși nu au dezvăluit public „scopul și durata vizitei”.

Și Lori, dar și Andra, deși au strâns averi frumoase din cântat, s-au bucurat ca niște copii de această experiență supremă și au postat mai multe clipuri grăitoare.

Lori a făcut show la fiecare pas, în Abu Dhabi, în special la piscină, unde a mers așa:

Alături de Lori este și noul partener de scenă, Nick Casciaro, câștigător al X Factor România. V-am spus că profesoara Lori o să facă din el un cântăreț foarte cunoscut și că vor câștiga împreună bani frumoși! Știrile că între ei este o relație amoroasă sunt doar zvonuri.

Hotelul de 7 stele, topul luxului

O noapte la Emirates Palace poate să ajungă și la 60.000 de lei pe noapte, adică 12.000 de euro. Restaurantul servește doar produse gastronomice fine și rare, iar o cină în doi poate ajunge și la 3.000 de euro. Dar dacă doriți să vedeți cum arată această superbă locație, vă lăsăm mai jos un clip și o galerie foto lămuritoare. Dați click pe poze pentru a le mări.

O cameră la Emirates Palace e „propriul tău palat, într-un palat”

Recomandarile noastre