Lecție fantastică de la Florin Piersic: Publicul, înaintea banului! Nimeni nu s-a așteptat nici de la Dan Negru să accepte așa ceva. Video

Lecție fantastică de la Florin Piersic: Publicul, înaintea banului! Nimeni nu s-a așteptat nici de la Dan Negru să accepte așa ceva. Video
Dan Negru le-a făcut o mare bucurie telespectatorilor de acest Crăciun, când s-a difuzat un interviu de colecție cu Florin Piersic.

Interviul pe care Dan Negru l-a făcut cu Florin Piersic în Dubai a făcut înconjurul lumii.

Lecția pe care Florin Piersic le-a dat-o tuturor de Crăciun. Dan Negru a spus totul

Interviul realizat de Dan Negru cu Florin Piersic în Dubai, realizat de o echipă de operatori din Emirate, a fost o premieră pentru televiziunile din România. Astfel că cei doi au reușit să le facă telespectatorilor un Crăciun de poveste.

„Am filmat o ediție specială de Crăciun. E o tradiție filmarea de Crăciun cu Florin și mă bucur că o păstrez de atâția ani. Anul ăsta am ales tema «Călătoriile lui Piersic» și am ales ca locație cel mai căutat oraș al Planetei, acum, datorită Expo 2021. Florin, vulcanic ca de obicei. Telespectatorii ar trebui să se aștepte la un Crăciun de poveste”, a mărturisit Negru.

Lider absolut pe toate televiziunile

Spectaculosul interviu a fost difuzat în ajunul Crăciunului și a fost lider absolut pe toate categoriile de public. Abia acum Dan Negru a mărturisit că nici el, nici marele actor Florin Piersic nu au primit nici un ban, vedeta acceptând invitația pro-bono. În lumea showbizului se zvonește că Negru nu face nimic fără un contract solid, pe sume mari, însă maestrul se pare că l-a tras într-o zonă a altruismului.

”Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audientele au arătat ca am fost mulți, din nou, oriunde am fi… Am uitat totuși să vă spun ceva important: interviurile, inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute fără câștiguri materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono, din simpla bucurie a întâlnirii cu voi.

Nici eu, nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri!

Televiziunile au primit aceste producții gratuit și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze. Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, da! Florin, mulțumesc pentru idei. Cristina M., Nicoleta T., Cristi O., mulțumesc pentru voluntariat. D-na Ani P., mulțumesc că mi l-ați dat pe inventar. Să fie asta „lecția Piersic”!

Banii pot cumpăra un ceas. Dar nu și timpul… Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă… Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe rețelele de socializare.

Ce cadou a primit Piersic în Dubai

Și Florin Piersic a avut la rândul său o mare surpriză din partea Ambasadei României din Emiraratele Unite. Când a ajuns acolo, a primit un costum original de la un atașat de pe lângă instituție. Mândru nevoie mare, actorul s-a filmat cu vesimentația tradițională.

Puțeti viziona interviul aici:

 

Recomandarile noastre